A KARMA 12 Törvénye, amely megváltoztatja az életedet!

A szanszkrit eredetű karma szó cselekvést jelent. Amikor gondolkozunk, beszélünk, vagy cselekszünk, egy erőt indítunk el, ami erre reflektálni fog. Ezt a visszaható erőt meg lehet változtatni, lehet módosítani, de a legtöbb ember nem tudja megállítani. Az ok-okozat törvénye nem büntetés, de tanulásra ösztönöz.

Az ember nem térhet ki saját tettei következményei elől, és csak akkor fog tőlük szenvedni, ha erre tette okot ad. Ha továbbra is úgy viselkedik, hogy a feloldozás nem következhet be, akkor akadályozza karmáját a továbblépésben. Ha felfüggeszti a viselkedésmintát haláláig, akkor a két élete közti szünetben tudja ezt feldolgozni. Vagy esetleg megvárja a következő életét, ahol fejlettebb karmájával el tudja kerülni a rossz viselkedésmintát. Az is lehet, hogy valakinek a karmája olyan elhagyatott, hogy az áldások nem érnek el hozzá, csak az élete későbbi szakaszában, vagy csak a következő életében.
A karma törvényeinek nem ismerete nem mentesít a törvények alól! Ahhoz, hogy többé ne kelljen félned, és megismerd a karma törvényeit, összeállítottam egy listát, melyből mindent megtudhatsz.
A karma törvénye olyan egyszerű, mint a mondás: ki mint vet, úgy arat. A döntéseid vezetnek a jó, vagy rossz karmához. Tehát amit másokkal teszel, azt kapod vissza. Az, hogy hogyan alkalmazod ezt jelenlegi életedben, nagyban befolyásolja eredményeidet.

1. A SEMLEGESSÉG TÖRVÉNYE: Akár a tömegvonzás törvénye, mely a Földön mindenre és mindenkire vonatkozik, úgy a semlegesség törvénye is kivétel nélkül mindenkire érvényes. Az univerzum semleges, nincsenek kiválasztottak, nincsenek elátkozottak. Az isteni lények mindenkit egyformán mélyen és teljességgel szeretnek.

2. A MEGEGYEZÉS TÖRVÉNYE: A legszörnyűbb igazság, amit mindenki megtapasztal földi léte során, hogy mindenki abból a célból jött ide, hogy megtapasztalja azt, ami történt, történik, és történni fog vele. Az univerzum egyszerű szabályok alapján működik: minden, ami történik, korábbi megegyezés miatt jön létre, mely alapja a karmikus igazságszolgáltatás az összes érintett fél között, hogy a karma egyensúlyban legyen.

3. A LECKÉK TÖRVÉNYE: Azért reinkarnálódunk, hogy megtudjuk milyen a szerelem, és azt is hogy mi az, ami nem jellemző rá. A kettősségek világában az ellentétes pólusú dolgokból tanulunk: jó-rossz, probléma-megoldás, míg ki nem fejlődik bennünk az isteni szeretet, öröm és tudatosság. Járjuk az istenek által kiszabott kört, ahol nincs szent múlt nélkül, és nincs csaló jövő nélkül- addig, amíg meg nem tanuljuk leckéinket.

4. AZ OK-OKOZAT TÖRVÉNYE: Amit előző, vagy mostani életedben másokkal tettél (ok), átszövi jelened és jövőd karmikus megállapodását (okozat). Ha tudatosan szeretettel és kedvességgel fordulsz magadhoz és másokhoz, az azonnal átszövi jelened és jövőd karmikus megállapodásait, nagyobb utak, és kibontakozás felé visz.

5. AZ EGYENSÚLY TÖRVÉNYE: A leckék megtanulásának célja az egyensúly elérése. Az egyensúlytalanságok vezetnek a személyes reinkarnációhoz. ’Amit gyűlölsz, azzá válsz’, mert így éred el az egyensúlyt. Csak akkor értheted meg teljesen azt a dolgot, ha azzá válsz, így megszűnsz ítélkezni felette, megváltoztatod azt, hogy ez irányba ne szeretettel közelíts, és nem lesznek többé irreális elvárásaid.

6. A VONZÁS TÖRVÉNYE: A sokszor ismételt gondolataid, és sokszor átélt érzelmeid hasonló gondolatokat és érzéseket vonzanak, hogy vágyaid így valósággá váljanak. Bármilyen gondolatokra, vagy érzésekre fókuszálsz leginkább- a legintenzívebben, vagy leggyakrabban- akár akaratlagosan, akár akaratlanul, azok karmád meggyőződésévé válnak. Minél többet invesztálsz beléjük, annál erősebbé válnak. Karma- meggyőződésed generálja gondolataidat, viselkedésedet, tetteidet és határozza meg eredményeidet.

7. A KAPCSOLAT TÖRVÉNYE: Olyan emberekkel, lehetőségekkel, eseményekkel kerülsz kapcsolatba, melyek meg kell, hogy valósuljanak ahhoz, hogy vágyaid beteljesüljenek, de csak akkor, ha engeded, ha hiszel bennük, és várod, hogy megtörténjenek. A megengedés azt jelenti, hogy megnyitod magad a megvalósulás előtt, és hiszel abban, hogy a beteljesülés fel fog kínálkozni, és számítasz rá, mert megteszed a megfelelő lépéseket vágyad felé, és azok úgy fognak teljesülni, ahogyan te szeretnéd.

8. A GYARAPODÁS TÖRVÉNYE: Mivel az univerzumban minden energia, az univerzum mindig az alacsonyabb rezgések irányából a magasabb rezgések irányába gyarapodik. A változás és a növekedés vitathatatlanok, mert az energia folyamatosan gyarapszik. Az univerzum folyamatosan gyarapszik, káosz, újra rendeződés és rend váltják ciklikusan egymást a végtelenségig.

9. A MEGNYÍLÁS TÖRVÉNYE: Belső térképed a valóságról folyamatosan változik, hogy tükrözze jelenlegi tanulási, és gyarapodási állapotodat. Ahogy megnyílsz, valóságod térképe folyamatosan finomodik az igazság egy magasabb szintje felé. A megnyílás egy fokozatos folyamat, így saját tempódban, reinkarnációk sorozata folytán megtanulhatod az élet leckéit.

10. A FELHATALMAZÁS TÖRVÉNYE: Ha elfogadod, hogy’bármi, ami történik, úgy van jól’, akkor elfogadod a karma alapértelmezett mintáját. A felhatalmazás abból a tudatos elhatározásból ered, hogy átveszed karmád felett az irányítást azzal, hogy felelősséget vállalsz életedért, és tudatosan kedvességgel és szeretettel cselekszel.

11. A LEHETŐSÉGEK TÖRVÉNYE: A megtapasztalható, vagy átadható örömnek soha nincs vége. Annak ereje, hogy megkapd, amit szeretnél, belülről fakad. Minden pillanat új lehetőségeket tartogat a cselekvésre. Bármiről is álmodsz, bármit is tennél, bármi is lennél, annak lehetősége megvan az univerzumban.

12. A SZERETET TÖRVÉNYE: A karma szeretettel kezdődik és végződik. A karma lelked személyes, reinkarnációs útja az univerzumban. Karmád akkor teljesedik ki, ha megtanulsz feltétel nélkül szeretni. A karma, és reinkarnáció egyetlen célja, hogy mindannyian az isteni szeretet, öröm, és tudatosság állapotába kerüljünk.

“Az embert a gondolatai alakítják. Amit hisz, és gondol, az lesz az élete” – mondta Gandhi.

via: internet


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL