Kattints a csillagjegyedre, megmutatjuk, gazdag vagy sóvárgó vagy-e!

Születésnapunk azt is meghatározza: gazdagság, jólét kíséri-e az utunkat, vagy a sóvárgásé marad a főszerep, esetleg robotolunk egész életünkön át éhbérért. Érdekes összegzés következik, vajon magadra ismersz?

KOS:

 Merészsége és bátorsága fogja a pénzt hozni, hisz fejjel megy a falnak is, előre és megállíthatatlanul. Szívós, kitartó munkaerő, ami meg is hozza a gyümölcsét, mert ő aztán fel nem adja soha!

BIKA:
Pénzével nagyon jól tud bánni, zseniálisan takarékoskodik. Sok pénzt akar szerezni, és birtokolni és nehezen adja ki a kezéből. Ezért hajlandó is sokat dolgozni, így megbízható és nagyon jó munkaerő. Sok Bika jegyű dolgozik pénzügyi területen vagy a bankszakmában, adnak a szavára, hiszen ő van elöl a példamutatásban.

IKREK:
Pénzkereset szempontjából kiemelkednek, hiszen olyan energia és erő van bennük, ami legyűrhetetlen. Ügyeskedéssel, ésszel keresik a pénzt, minden helyzetben meglátják, mi az előnyös a részükre. Jó kereskedők, mert jó a helyzetfelismerésük.

RÁK:
Ösztönösen sikeres vállalkozó, amit elsősorban megérzéseivel tud eredményessé tenni. A szíve irányítja a munkájában is és a hobbijában és képes teljes tenyérrel beletenyerelni a jóba. Költeni akkor költ, ha vágyik valamire, és a Rák, mint tudjuk, mindig vágyik valamire, de minden költése egyben befektetés is a jövőre nézve.

OROSZLÁN:
Sokat költ, legyen látszata, különben nem ér semmit. A külvilág számára élnek, nekik nagyon fontos a luxus, a jó kocsi, a kacsalábon forgó ház. Szereti a színvonalas, jó minőségű dolgokat, ezért addig dolgozik, amíg el nem éri ezeket, legyen szó egy egzotikus nyaralásról vagy egy márkás karóráról. Álmai mindig előbbre járnak a valóságnál, de őt ez motiválja.

SZŰZ:
Óvatos befektető, jól megválogatja, hova tegye a pénzét, viszont mindig van tartaléka. Őt nem érheti meglepetés az életben, mert akkor ideges lesz, szorongani kezd. Szorgos, dolgos, és sokszor ügyesebb, mint gondolnánk. Szinte varázsolni képes a pénzt és a semmiből is tud várat építeni.

MÉRLEG:
Valami szép, jó, kellemes munkával szeret pénzt keresni, de nem az a nagyon hajtós fajta. Szereti költeni a pénzt, szeret villogni, szép ruhában tetszelegni, de jobban szereti, ha az ehhez szükséges pénzt más keresi meg – neki.

SKORPIÓ:
Valamit mindig csinál, tesz-vesz, de környezete alig érti, hogy ez hogyan áll összefüggésben azzal, hogy abból pénz is lesz. Belekap ebbe, meg abba, teljes káosz a pénzügyi élete, mégis képes kikevergőzni a gubancból, mert ő átlátja azt. És ugyebár neki kell átlátnia. Diszkréten villog, ha jólétben él, a nyaralós képeit elsőként tolja fel a közösségi oldalakra.

NYILAS:
Nem tagadja meg a luxust, de könnyedén veszi az életet, így a pénzszerzést is. Pont ezért sikeres. Nem érdeklik a külsőségek, miközben rozoga autóval jár és kel és nyáron busszal utazik a zsúfolt görög tengerpartra, képes súlyos pénzeket kiadni szerencsejátékokra, lottóra, vagy épp egy különleges múzeumi belépőre.

BAK:
Megfontolt, alapos, kőkeményen dolgozik, ha látja, hogy van értelme. Azt vallja, mert “megérdemlem”. Az autója középkategóriás és ha nyerne a lottón sem lenne kirívóbb, a nyaralásain pedig a nagybetűs PIHENÉS vonzza. Szereti a minőségi ruhákat, cipőket és előszeretettel öli bele a felesleges pénzeit a hobbijaiba.

VÍZÖNTŐ:
Jól bánik a pénzzel, de ösztönösen és nem azért, mert olyan sokat gondolkodik a témán. A pénz a szükséges rossz akkor is, ha közben kiad egy rakás pénzt egy koncertre, vagy felül a repülőre, hogy várost nézzen Párizsban.

HALAK:
Megbízható és pontos munkatárs, aki hálásan fogadja a fizetést. Nem szereti a külsőségeket, de időnként elmered azon, mennyivel másabb lenne az élete, ha egy milliárdos család tagja lenne. Olyankor megszívja magát, még többet dolgozik és még többet álmodozik.

Forrás: bouvet.cafeblog.hu


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL