Kattints, majd számold ki lélekszámod és tudd meg az igazat önmagadról!

A lélekszámunk a legnagyobb álmaink, és vágyainkra világít rá, megtudhatjuk, hogy mi az, ami a legfontosabb a lelki boldogságunk számára. Ezt a számot a nevünkben található magánhangzók alapján számolhatjuk ki!

Írd le egy papírlapra a neved magánhangzóit (ékezetek nélkül), add össze a betűk jelölő számokat, és olvad el, hogy mit jelent a te lélekszámod.
A=1
E=5
I=9
O=6
U=3
Add össze a számjegyeket egészen addig, amíg egyjegyű számot kapsz.
Pl: Kiss Emese= 9+5+5+5=24 2+4=6 Kiss Emese lélekszáma a 6-os.

1-es

Imádod a reflektorfényt, szeretsz kitűnni a tömegből. Általában te vagy mindig a társaság középpontja. Szereted az új dolgokat, imádsz kísérletezni. A környezeted mindig egy nagyon színes, és izgalmas személyiségnek tart. Nem tudsz igazán hűséges lenni!

2-es

Meg vagy győződve róla, hogy mindig neked van igazad. Szerinted a világon minden csak fehér vagy fekete, jó vagy rossz. Végletekben gondolkozol, nem létezik számodra köztes megoldás. Pragmatikus vagy, mindig tudod, hogy mit akarsz, és céljaid elérése érdekében hajlandó vagy mindent meg is tenni.

3-as

Nagyon fontos helyen vannak az életedben a szép, és kellemes dolgok. Szerinted az élet értelme az, hogy boldog, és elégedett legyél. Fontos helyet kapnak az életedben a művészetek, hiszen így tudod átadni legjobban az élet szépségét.

4-es

Nagyon fontos számodra az anyagi és az érzelmi biztonság. Ragaszkodsz bizonyos tárgyakhoz, és emberekhez, néha betegesen rettegsz attól, hogy elveszítheted őket.

5-ös

Szabadságra születtél, ezért ki nem állhatod a korlátokat. Messzire elkerülöd azokat az embereket, akik megmondják, hogy mit, és hogyan csinálj. Kreatív vagy, nem szereted, ha nem hagyják, hogy szabadon kibontakozz.

6-os

Nem szereted az előítéleteket, a megbélyegzést, és a pletyálkodást. A legkisebb igazságtalanság láttán is nagyon tudsz szenvedni. Leginkább valamilyen szociális munkakörben érzed jól magad, itt remek vezető lehet belőled.

7-es

Romantikus alkat vagy, tele bájjal, a környezeted nagyon vonzónak tart. Egész életedben az igazit keresed. Az lehet számodra az ideális partner, akinek szintén 7-es a lélekszáma.

8-as

Keményen dolgozol annak érdekében, hogy sikeres lehess, és elérd a céljaidat. Fontos számodra a családod, mindent megtennél értük, hogy boldogok legyenek, és ne szenvedjenek semmiben hiányt.

9-es

Számodra a legfontosabb a jelen, mindig a mostra koncentrálsz, nem sokat törődsz a múlttal, vagy a jövővel. Sokat foglalkozol a spirituális, és lelki fejlődéseddel.

forrás: tudasfaja.com


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL