Kedd: Az Égi Áldások Napja – Ma a Bőség Energia Csodálatos Hullámai Elérnek Téged!

Kedd: Az Égi Áldások Napja – Ma a Bőség Energia Csodálatos Hullámai Elérnek Téged!

Kedves Olvasónk, ez nem egy átlagos keddi nap. Ma valami csodálatos történik az égen és a Földön, és ez az energia a te életedre is hatással lesz. Az univerzum szívéből érkező bőség ezerszeres erejét ma a te javadra fordítja, ha nyitott vagy rá. Nem maradhatsz le erről a különleges napról!

A 2023.08.22 Számok jelentése

Az 8-as szám a bőség, az erő, és az összekapcsolódás szimbóluma. A 22 pedig a Mester Szám, amely kreativitást, inspirációt, és erőteljes változásokat jelez előre. Az egyes számok összege: 2+0+2+3+0+8+2+2 = 21, és az 1+2 = 3, mely az egyensúly és a harmónia száma. Így ezen a napon megtapasztalhatod a bőség és a harmónia tökéletes összhangját.

A kedd bolygója a Mars, a dinamizmus és az erő szimbóluma. Ezen a napon, az asztrológiai ábrázolások szerint, különleges együttállások történnek, melyek összekötik a Mars erejét a Vénusz bőségével. Ez a különleges energiamixálás tökéletes teret teremt a váratlan ajándékoknak és lehetőségeknek.

Nyitott szívvel és lélekkel, íme a szellemi útmutató:

Ma a szokásosnál jobban kell figyelned a jelekre. Lehet, hogy egy régi barát váratlanul felhív, vagy egy új lehetőség nyílik meg előtted. Ma minden elképzelhető! Várd el a legjobbat, és az Univerzum valóra váltja azt.

Mantra és kérés a Karma felé

Ismételd el ezt a mantrát:

“Én bőségben élek, én bőség vagyok. Az Univerzum végtelen forrása ma rám talál.”

És kérj bátran a Karmától:

“Kedves Karma, segíts, hogy a mai napon valóra váltsam a legnagyobb jómat. Köszönöm a bőséget, az áldásokat, és a szeretetet.”

A mai nap egy ajándék. Olvasd, oszd meg, és terjeszd, hogy mindenki számára elérhető legyen ez a különleges áldás!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Utóirat: Óriási áldások várnak rád, ha megnyitod a szívedet és hagyod, hogy a mai nap megtöltsön bőséggel és boldogsággal. Oszd meg az égi üzenetet, minél hamarabb. A mai nap a te napod, és az univerzum várja a hívásod!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK