KEDDI ANGYALI ÚTMUTATÁS – Április 11: Légy türelmes önmagaddal szemben!

Mindennap fejlődsz és tanulsz valamit, még akkor is, ha tudatosan nem is érzékeled ezt az előrehaladást. Amint később visszatekintesz majd életednek erre a szakaszára, meg fogod érteni, hogyan illeszkednek egymáshoz a kis darabkák. Meg fogod látni, milyen áldásban volt részed, és mennyit tanultál ebben az időszakban.

Kedvesem, néha túl szigorú vagy önmagadhoz! Oly hosszú utat tettél már meg, és mégis megbünteted magad azért, mert nem haladsz elég gyorsan, vagy mert nem jutottál elég messzire. A mai napra szóló üzenetünk tehát az, hogy légy türelmes önmagaddal és az élet folyamatával szemben. Minden dolgot a mennyország időzít – miként egy rózsa is a megfelelő pillanatban bontja ki szirmait, úgy a saját életed is egy tökéletes időbeosztást követve fejlődik. Ha kezeiddel szétfeszítenéd a virág szirmait, és erőszakkal próbálnád meg kivirágoztatni, az hamar elhervadna… és ez történne az életeddel is.
Minél türelmesebben állsz hozzá a fejlődés folyamatához, annál tágasabbra nyithatod az energetikai kapuidat, hogy minél több jó érkezzen be hozzád. Add át nekünk az összes aggodalmadat az idővel kapcsolatban, és engedd meg, hogy elkísérjünk ahhoz az örök energiához, ahol létrejön a varázslat.

Gondolat a mai napra

Türelmes vagyok önmagammal  és magával az élettel szemben is. Feladom az összes küzdelmemet és azon akaratomat, hogy irányítsam és erőltessem a dolgok megtörténését. Boldogan ölelem magamhoz annak tudatát, hogy minden, amire vágyom, az az enyém, s ekképpen már most örömömet lelhetem benne.

Doreen Virtue

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL