KEDDI ANGYALI ÚTMUTATÁS – Április 4: Élvezd a valódi intimitást!

Az egyik legnagyszerűbb örömöt az életben egy másik személlyel szőtt “szívkapcsolat” nyújtja. Az igazi intimitás ajándéka ez, mellyel mindegyikőtök megajándékozza a másikat – és ez minden jellegű kapcsolatra igaz, legyen az családi, baráti vagy szerelmi.

Mi, angyalok is osztozunk veletek ezen a fajta köteléken, még akkor is, ha nincs tudomásod arról, hogy jelen vagyunk az életedben. Intim kapcsolat fűz bennünket minden érzésedhez, gondolatodhoz és tettedhez. Miután feltétel nélkül tisztelünk téged, irántad érzett szeretetünk sosem hullámzik. Minden egyes pillanatban ugyanolyan biztos és erős, mint a következőben.

Még ma találj időt a valódi intimitás átélésére egy másik személlyel (vagy velünk). Ezt a kapcsolatot kezdd azzal, hogy egymás szemébe néztek, és őszintén kimondjátok, mit éreztek a szívetekben. Érezd az emelkedett energiát, mely abból ered, hogy az igazság lakhelyéről szólsz. Ez egy szívvel telített kapcsolat… a valódi intimitás.

Gondolat a mai napra

Szívem mélyéről beszélek, és megengedem magamnak, hogy kimondjam, amit valójában érzek. Feltárom magamat az igazság megérzése és meghallása előtt. Lehetővé teszem, hogy megtapasztaljak egy másik emberrel szőtt mély kötődést.

Doreen Virtue

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL