KEDDI NAP ANGYAL ÜZENETE – CSATLAKOZZ RÁ AZ ÖSSZES VÁLASZ FORRÁSÁRA!

Hozzáférsz a legelképszetőbb adatbázishoz, amely tanácsokkal, vezetéssel és útmutatással lát el — ez benned lakozik ebben a pillanatban is. Minden válasz forrása benned van, és készen áll minden esetben, amikor csak kérdéssel fordulsz hozzá, és nem létezik olyan probléma, amit nem képes megoldani.

Ez a forrás néha egyenesen válaszol majd szavakkal, gondolatokkal vagy víziókkal; máskor pedig válasz gyanánt egyidejű eseményeket küld majd. Minden egyes kérdést alaposan megválaszol, feltéve, ha nyitott és éber vagy a válaszokra, midőn azok elérnek hozzád.
 Az összes információ ilyen jellegű kútfője nem valami titokzatos természetfölötti erő. Ez a legnagyobb és legtermészetesebb hatalom az univerzumban: Isten elméjének végtelen bölcsessége, ami kapcsolatban áll a tiéddel.
Gondolat a mai napra:
Ezennel a létező összes válasz forrása bennem van. Feltehetek bármilyen kérdést, amilyet csak akarok, azon nyomban egy alapos választ kapok. Tisztában vagyok azokkal az üzenetekkel, amelyek a kérelmeim és az imáim válaszaként érkeznek hozzám. Az elmém kapcsolatban áll Isten végtelen bölcsességével.

Doreen Virtue

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!