Két kecske megy a hídon…. Egy ritka személyiség teszt, amit meg kell, hogy oldj!

Az alábbi személyiség teszt nem túl gyakori, de annál érdekesebb és annál többet árul el személyiségünkről. Ha eddig még nem találkoztál vele, akkor itt az ideje, hogy próbára tedd magad!

A történet:

Van egy nagyon keskeny híd a folyó felett. Egyik délután egy kecske át akar menni ezen a hídon, de a másik oldalról érkező kecske is ugyanezt akarja. Nincs elég hely, hogy elhaladjanak egymás mellett. Szerinted mi fog történni? Válassz az alábbi 5 lehetőség közül:

2 kecske megy a hidon

1.  Az egyik kecske önszántából megfordul, és visszamegy, és megengedi, hogy a társa átérjen a partra.

2. A két kecske veszekedni kezd, és egy idő után az erősebb kecske meghátrálásra kényszeríti a gyengébbet, így ő jut elsőnek át a túloldalra.

3. Az egyik kecske lefekszik a hídra, míg a másik átlépve, továbbhalad.

4.  A két kecske nekimegy egymásnak, így mind a ketten leesnek a hídról, és a folyóba zuhannak.

5.  Az egyik kecske visszafordul, hogy a másik át tudjon érni, és ahelyett, hogy elindult volna az ő útján, inkább ott maradt a társa mellett.

Ha az első szituációt választottad:

Rugalmas, áldozatkész, önzetlen ember vagy. Inkább képes vagy lemondani saját érdekeidről, minthogy egy helyzetből te is, és a másik ember is vesztesen jöjjön ki. Szerinted ez a magatartás racionális megoldást jelent minden problémára, és képes vagy kompromisszumokat kötni, azért, hogy elérd a céljaidat. Lehet, hogy néha úgy tűnik, hogy túl könnyen lemondasz a terveidről mások javára, de tudod, hogy a számodra fontos célokat el fogod érni, ha eljön annak az ideje.

Ha a második szituációt választottad:

Egy erős, határozott személyiség vagy, de néha túlzásokba esel, hajlamos vagy a szélsőséges megnyilvánulásokra. Számodra nem nagyon létezik középút, a jelmondatod: „mindent, vagy semmit”. Tudod, hogy mit akarsz, bármilyen áron nyerni szeretnél. Azt szereted, ha mindig neked van igazad, még akkor is, ha ez negatívan befolyásolja a családtagjaiddal, barátaiddal való kapcsolatodat. Szereted, ha az utolsó szó a tied, azt meg nem tűröd, ha valaki meg akarja mondani, hogy mit és hogyan csinálj.

Ha a harmadik szituációt választottad:

Békeszerető, diplomatikus, rendkívül szellemes ember vagy. Odafigyelsz a környezetedre, és azt szeretnéd, ha mindenki boldog és elégedett lenne. A problémákra mindig egy intelligens megoldást találsz, amely mindenki számára előnyös lesz. Hiszel a csapatszellemben, és nem vagy egoista. Ha valamit nagyon szeretnél, akkor azt anélkül is elérheted, hogy másoknak nehézséget, vagy gondot okoznál. A bölcsességed segít abban, hogy elkerült a konfliktusokat. Nem kell senkinek semmit bizonyítanod, mert képes vagy a fejlődésre és tudod, hogy értékes ember vagy.

Ha a negyedik szituációt választottad:

A pesszimista szemlélet jellemző rád, úgy gondolod, hogy a dolgok a rossz irányba haladnak. Többnyire cinikus vagy. A szíved mélyén békére és lelki megnyugvásra vágysz, de úgy gondolod, hogy ahhoz, hogy ezt elérd, mindennap meg kell küzdened érte, viszont nem a környezeteddel harcolsz folyamatosan, hanem igazából önmagaddal. Meg kell tanulnod elfogadni a világot, úgy ahogyan vagy, amelyben van rossz, de van jó is. A pozitív dolgoknak pedig örülj.

Ha az ötödik szituációt választottad:

Idealista, nagylelkű, jószívű, optimista, társaságkedvelő ember vagy. Nyitott vagy a világ dolgaira, széles látókörrel rendelkezel. Könnyen szerzel barátokat, és szereted a társaságukat. Van, amikor úgy gondolod, hogy bármire képes vagy, bármi lehetséges az életben. Tudod, hogy mi tesz boldoggá, és igyekszel minden pillanatot átélni. Arra azonban vigyázz, hogy nem mindig te legyél az, aki többet ad másoknak magából, de már kevesebbet kap vissza, mint amennyire számítana.

Szerző: tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL