Kezdd az újévet lelki terhek nélkül, egy mantra amivel felszabadultan kezdődik 2024!

Kezdd az újévet lelki terhek nélkül, egy mantra amivel felszabadultan kezdődik 2024!

Kedves Olvasóim,

Ahogy elbúcsúzunk a régi évtől és köszöntjük az újat, mindannyiunk szívében ott él a remény és a vágy, hogy az új év tiszta lappal, új lehetőségekkel kezdődjön. Ez az időszak tökéletes alkalom arra, hogy elengedjük a múlt lelki terheit és felszabadultan lépjünk tovább. Ebben a bejegyzésben szeretnék megosztani veletek egy különleges mantrát, amely segít ebben az átalakulásban.

A pozitív kijelentések segítenek újraformálni gondolatainkat és érzéseinket, így támogatva bennünket abban, hogy változásokat hozzunk az életünkben. Ahogy 2024 kezdetét ünnepeljük, hadd ajánljak nektek egy mantrát, amely támogat titeket a lelki terhek elengedésében és az új év pozitív élmények befogadásában!

A mantra:

“Új év, új én: Elengedem a múltat, és szeretettel fogadom az eljövendőt.”

Ezt a mantrát naponta többször is elmondhatjátok, különösen reggel, amikor ébredtek, és este lefekvéskor. Minden szótagjával együtt átélve segít abban, hogy tudatosítsátok: készen álltok elengedni a múltat és pozitív szellemiségben fogadni az új évet.

Az új év kezdetén gyakran hajlamosak vagyunk nagy változásokat tervezni, de ne feledjük, hogy a legfontosabb változások belülről indulnak. Engedjétek meg magatoknak, hogy lépésről lépésre haladjatok, és emlékezzetek, minden kis előrelépés számít.

Néhány további gondolat, amelyeket megosztanék veletek az új év kezdetéhez kapcsolódóan:

  1. Fogadjátok el a változást – az új év változásokat hoz, legyenek azok nagyok vagy kicsik. Fogadjátok el ezeket a változásokat, hiszen azok új lehetőségeket és tapasztalatokat hoznak az életetekbe.

  2. Legyetek türelmesek önmagatokkal – az új évben ne legyetek túl szigorúak magatokhoz. Emlékezzetek, hogy minden változás időt igényel, és a türelem kulcsfontosságú a tartós változás eléréséhez.

  3. Köszönet és a hála – gyakoroljátok a hálát minden nap. A háláért gyakorolt gondolkodásmód segít meglátni az élet szépségét és pozitívan állni hozzá.

Kívánom, hogy ez a mantra és ezek a gondolatok segítsenek nektek abban, hogy felszabadultan és pozitívan kezdjétek az új évet. Emlékezzetek, minden egyes nap lehetőség arra, hogy újraírjuk a saját történetünket!

Szeretettel és pozitív energiával,

Áldásokkal és szeretettel töltött éjszakát kívánok nektek!

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével