Kik is az energiavámpírok? Így védekezz ellenük!

Az Energiavámpírok Titkai: Így Védekezz Ellenük!

Érezted már valaha, hogy valaki elszívja az életerődet? Hogy miután találkoztál valakivel, teljesen kimerültnek érezted magad? Nos, az a valaki lehet egy energiavámpír. Ezek az emberek, akár tudatosan, akár tudattalanul, képesek arra, hogy elszívják az energiádat, és ez nem csak kimerítő, hanem káros is lehet a lelkedre nézve. Ebben a cikkben megosztjuk veled, hogyan ismerheted fel az energiavámpírokat, és hogyan védekezhetsz ellenük.

Kik is azok az Energiavámpírok?

Az energiavámpírok olyan emberek, akik mások energiáját szívják el. Ezek az emberek gyakran negatívak, kritikusak vagy manipulatívak, és képesek arra, hogy másokat irányítsanak és befolyásoljanak. Az energiavámpírok gyakran olyan emberek, akiknek nehéz határokat szabni, mert manipulatív módon próbálják elérni az akaratukat.

Hogyan Védekezhetsz az Energiavámpírok Ellen?

  1. Légy tudatában az energiádnak: Fontos, hogy tudatosan figyeld az energiaszintedet. Ha érzed, hogy kimerült vagy, vagy ha úgy érzed, hogy valaki elszívja az energiádat, akkor fontos, hogy ennek tudatában legyél, vedd észre.

  2. Szabj határokat: Fontos, hogy határokat szabj az energiádnak. Ha úgy érzed, hogy valaki elszívja az energiádat, akkor mondd meg neki, hogy szükséged van egy kis időre, vagy húzd meg a határaidat más módon.

  3. Tisztítsd meg az energiádat: A meditáció és a földelés nagyszerű módjai annak, hogy megtisztítsd az energiádat. Próbálj meg naponta meditálni, és képzeld el, ahogy az összes negatív energia elhagyja a testedet.

  4. Légy erős: Fontos, hogy erős maradj, és ne hagyd, hogy az energiavámpírok befolyásolják az életedet. Mondd meg nekik, hogy nem vagy hajlandó az energiádat adni nekik, és légy erős a döntéseidben.

  5. Használj kristályokat: A kristályok nagyszerű eszközök az energiavámpírok elleni védekezéshez. A fekete turmalin és az ametiszt különösen hatékonyak az energiavámpírok ellen.

Emlékezz, hogy az energiád nagyon értékes, és nem engedheted meg, hogy mások elszívják azt. Ha követed ezeket a tippeket, akkor könnyen felismerheted és megvédheted magad az energiavámpírok ellen.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK