Kíváncsi vagy, mit árul el rólad a kezed? Most megtudhatod!

Kíváncsi vagy, mit árul el rólad a kezed? Most megtudhatod!

Ez a jellemzés a tenyér és az ujjak hosszúságán, arányain alapul. Ez alapján 4 féle kéztípust különböztetünk meg. Az egyes kézformák 4 őselemről kapták a nevüket.
Tűz típusú kéz

Jellemzője: a tenyér hosszúkás, de az ujjak rövidebbek a tenyér hosszánál. A tenyér vonalai hangsúlyosak, a bőr feszes, meleg és rugalmas tapintású.

Alapvonások: energikus, impulzív, kezdeményező személyiség

A tűz kéz heves vérmérsékletet, férfias beállítottságot takar. A tűz kezű ember lelkes, szenvedélyes, kalandvágyó és fogékony személyiség. Aktív életet és, bármibe kezd, azt nagy beleérzéssel és energikusan végzi. Nagy tevékenység-vággyal rendelkezik, fontos számára mozgás, a sport, nehezen bírja a monotonitást, az egyhelyben ülést. Ha nem vezetheti le energiáit, nyűgössé és ingerültté válik. Élvezi az életet, de túlzásba eshet az evést és ivást illetően, és érdemes ügyelnie arra is, hogy ne hajtsa túl magát. A tűz kezű ember számára fontos az önkifejezés. Jó előadó, szeret a társaság középpontjában lenni, élvezi, ha figyelnek rá. Vezető típus, aki keresi a versenyt, a kihívást. Jó szervezőkészséggel van megáldva és önálló, így ügyesen irányítja saját és mások életét.
Víz típusú kéz

Jellemzője: hosszúkás tenyér, hosszú ujjakkal, finom tenyérvonalakkal. A bőr nyirkos, puha tapintású, a kézfogásnál gyenge.

Alapvonások: érzékeny, érzelmes és intuitív személyiség

A víz kéz nőies beállítottságú, érzelmes, befogadó és érzékeny embert takar. Akinek víz típusú keze van, annak jók a megérzései, vonzódik a spirituális és a misztikus dolgokhoz. Intenzív érzelmi életet él, nagyon érzékeny és hamar megbántódik. Könnyedén alkalmazkodik környezetéhez, és hangolódik rá a körülötte lévő emberekre. Gyakran átveszi mások hangulatát, érzéseit, ezért nagyon sérülékeny. Kevésbé gyakorlatias ember, inkább kreatív művészlélek, aki sokszor belső világában, fantáziájában él. Fizikai állóképessége gyengébb. Empatikussága miatt a szociális, segítő, tanácsadó és gyógyító pályákon sikeres lehet.
Levegő típusú kéz

Jellemzője: inkább széles vagy négyzet alakú tenyér, hosszú ujjakkal, vékony, de éles tenyérvonalakkal. A bőr száraz és, puha tapintású.

Alapvonások: intelligens, kommunikatív és ötletes személyiség

A levegő típusú kéz ugyancsak nőies energiákat képvisel. E személyiségnél a mentális folyamatok, az ész, az intellektualitás, a szellemek kapják a főszerepet. A levegő kezű ember önálló és független gondolkodású, szellemileg mozgékony és ötletes. Nagy meggyőzőerővel rendelkezik, logikusan és érzelmektől mentesen érvel. A szellemi párbajok, szócsaták feldobják. Gyakran a vita kedvéért vitatkozik. Az érzelmeket inkább analizálja, mint megéli. Mindennek a miértjét, a kiváltó okát és a hátterét kutatja. Közelebb hozza és segít megélni saját érzelmeit, ha naplót vezet, leírja, ami benne van. Leginkább a szellemi foglalkozásokban és a kommunikáció terén teljesedhet ki. Egészsége szempontjából fontos, hogy szellemileg le legyen kötve, különben unatkozni kezd. A kapcsolataiban és a szerelemben hasonló érdeklődésű, szellemi társat keres.
Föld típusú kéz

Jellemzője: széles vagy négyzet alakú tenyér, rövid ujjakkal. A tenyérben csak a fő vonalak rajzolódnak ki. A bőr vastag és száraz, nemritkán érdes tapintású.

Alapvonások: praktikus, megbízható, józan személyiség

A Föld kéz férfias beállítottságot jelez. Gyakorlatias, nagy teherbírású, stabil, de kissé kényelmes ember sajátja. Akinek Föld típusú keze van, az szívós, kitartó, rendszerető ember, akinek fontos az anyagi biztonság és a stabilitás. Nem szívesen változtat, konzervatív. Gondolkodása realista, gyakorlatias és lényegre törő, kissé makacs, és gyengébb a képzelőereje. Nehezen rugaszkodik el a valóságtól. Kevésbé érzelmes, de nagyon egyenes, őszinte és becsületes ember, akire mindig lehet számítani, támaszkodni. Vonzódik az anyagi világhoz, a természethez, jól bírja a fizikai munkát, remek kézügyességgel van megáldva.

források: http://zoldujsag.hu/onismereti-tesztek, http://www.azirastukreben.hu/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL