Különleges hónap ez: ezt üzenik az angyalok augusztusra!

Különleges hónap ez: ezt üzenik az angyalok augusztusra!

Ebben a hónapban, augusztusban is segítségünkre lesznek az angyalok abban, hogy megtaláljuk lelki békénket, kiegyensúlyozottak maradhassunk és ne térjünk el a kiválasztott útról.

Ha már eddig is észre vettük, hogy ebben a hónapban valahogy minden a feje tetejére került és már a hónap elején annyi minden történt, hogy felsorolni is elég lenne, akkor nézzük meg milyen folytatást ígérnek az angyal kártyák a hónap további részére!

Általános légkör

Ebben a hónapban a hangsúlyt arra kell fektetnünk, hogy visszanyerjük energiánkat, hogy megtaláljuk a célunkat az életben, és minden kis puzzle darabot helyére tegyünk, hogy kiegyensúlyozottak, boldogak legyünk. Így tehát az augusztus nem a henyélésről fog szólni. Olyan döntést kell hoznunk, amely segít abban, hogy ráleljünk a boldogságra.

Ezért nagyon fontos, hogy azokat a tényezőket vegyük figyelembe, amelyek boldogságot, örömet okoznak, még ha ez másokból nemtetszést vált is ki. Ha környezetünk azt tapasztalja, hogy mi boldogok vagyunk, akkor megértenek és elfogadnak bennünket.

Augusztus érzelmi szempontból eléggé hektikus lesz, lesz részünk örömben, bánatban, lelkesedésben, depresszióban. Ettől ne ijedjünk meg, mert ez azt jelenti, hogy a lelkünk él. Augusztus 22-ig igyekezzünk minél közelebb kerülni a természethez, amely feltölti a lelkünket, felfrissíti agyunkat, inspirálja gondolatainkat, elsimítja a belső konfliktusainkat. Az augusztus tehát tüzes hónap lesz, a szó átvitt és valódi értelmében is. A legfontosabb, hogy a lelki egyensúlyra, békére törekedjünk.

A hónap első fele, augusztus 9-ig

Az az érzésünk, hogy valaki játszadozik velünk, és annyira összekuszál mindent, hogy sehogy sem találjuk a kiutat, és minden ajtó bezárul előttünk. Ilyen helyzetben gyakran elhangzódhat a következő mondat: “Azt csinálsz, ami akarsz, én már belefáradtam az egészbe.” Ajánlott kerülni a tömeget, inkább olvassunk a természetben, kövessük a szívünk hangját. Ha mégis úgy érezzük, hogy felrobbanunk, lélegezzünk mélyeket, és adjunk hálát a pozitív dolgoknak. Ezek a legbölcsebb dolog, amit tehetünk.

A hónap második fele: augusztus 9-től 22-ig

Ekkor úgy érezhetjük magunkat, hogy senki sem akar békén hagyni, hogy valakik olyan dolgot erőltetnek, amit mi nem szeretnénk megtenni. Ez a periódus tökéletes arra, hogy magunkba szálljunk, elmélyüljünk, és sorra vegyük, hogy melyek a pozitív tulajdonságaink és melyek azok, amiken változtatnunk kell. Ha ezt sikerül véghez vinnünk, kiegyensúlyozottá válik az életünk.

A hónap utolsó szakasza

Augusztus 22-től a hónap végéig Szűz Mária jelenléte, ereje fog kiterjedni életünkre. Sok pozitív dolog fog történni, a lelkünk megerősödik, hitünk elmélyül. A nehézségek, problémák sok dologra tanítanak meg, például arra, hogy értékeljük az életünket, a belső békénk fontosságát.

Augusztusban újjászületünk, a fény energiát, táplálékot ad a lelkünknek, a fény legyőzi a sötét erőket, és érezni fogjuk, hogy nem vagyunk egyedül, az Univerzum sosem engedi el a kezünket.


FORRÁS: https://www.tudasfaja.com/uzenik-az-angyalok-augusztusra/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL