A lélektársak gyógyítják egymást

Egyik legszebb dolog az életben az, amikor a másik emberben meglátod a saját tükörképedet. A szemébe nézel, és lelkében felismered önmagad. Mindkét szív megnyílik, és kitárul az emlékezés kapuja. 

Lelketek hazatalál, a két félből lesz egy egész. Úgy érzed, hazataláltál. Nem hiányzik semmi, s Te beleszeretsz a teljesség érzésébe. 

Ám ahogy telnek a napok, egyre tisztábban látszik, hogy társad nem csak a szereteted tükrözi vissza Rád, hanem megmutatja a gyengeségeid, sérüléseid, és azt, hogyan állsz önmagadhoz. Viselkedése világossá teszi Számodra, mit kell meggyógyítani lelkedben.

Ha elkezd menekülni előled, akkor Te is menekülsz önmagad elől. Félsz szembenézni azzal, amit a lelkedben találnál. 

Ha visszautasítja szerelmedet, akkor erősen él benned a visszautasítás sérülése. Félsz attól, hogy nem kellesz. Nem vagy biztos abban, hogy szerethető vagy csupán önmagadért. Ezért akarsz folyton tenni, folyton adni. Kevésnek érzed magad.

A lélektársak egyik törvénye az, hogy a kettőből lesz egy egész. Ami Benned hiányosság, a másikban túláradó. Amiből Benned túl sok van, a másikból hiányzik… 

Ha Te állandóan csak adni akarsz, Ő arra érez majd késztetést, hogy folyton csak elvegyen… És Te hibáztatod a másikat, hogy kihasznál. Holott tálcán kínálod magad. Mélyen belül tudod, hogy többet adsz, mint kellene. Érzed… Így van meg az egyensúly…

Ha túl sokat akarnak adni Neked, egy idő után Te kezdesz el hátrálni… Érzed, hogy ezt kell tenned… Így kerül harmóniába a kapcsolat.

Ha bántanak, tudnod kell, hogy Te bántod magad. Ő csupán az érzéseidre kapcsolódik rá.

Amiből Nálad hiány keletkezik, társadnál ugyanaz többletként jelenik meg. És ez fordítva is igaz. Érted már? Így kaptok lehetőséget mindketten a gyógyulásra. Egymást segítitek ezen az úton. Nincs jobb tükör lélektársadnál. Ő az, aki rákényszerít arra, hogy belenézz végre ebbe a tükörbe.

Amint megtörténik a találkozás, elindultok a gyógyulás útján. Talán érzed is, hogy mennyit fejlődtél a kapcsolat által. 

Ha felismered a múltból hozott félelmeid, fájdalmaid és meggyógyítod a múltad, begyógyulnak a sebek is, melyeket egymáson ejtettetek.

Ha leteszed az áldozatiság kényszerét, a társad sem fogja már a tettest játszani, egyenrangú partnerek lesztek végre. Nem fog késztetést érezni arra, hogy tovább bántson Téged. Már nem fogsz érzékenyen reagálni, hiszen meggyógyult a lelked. Nincs tovább szükséged erre a tükörre.

Így tudjátok lépésről lépésre gyógyítani egymást, és a másik által önmagatokat. Így lesz a két félből egy egész, a hiányból teljesség, a szenvedésből boldogság. S ha elkötelezett leszel önmagad- és a szeretet felé, elköteleződnek irántad is.

Az élet egyik legnagyobb csodája, amikor a két lélekfél egymásra talál. Egy földöntúli érzés kerít hatalmába, és tudod, hogy nem hiányzik semmi. Értelmet nyer minden addigi szenvedés. Tudod, hogy végig kellett menned egy gyógyulási folyamaton ahhoz, hogy magadba engedd ezt a csodát! 

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu)

Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL