Lelked fája – válassz egyet és megtudhatod mit árul rólad!

Lelked fája – válassz egyet és megtudhatod mit árul rólad!

Ez a fa teszt annyira szuper, hogy csupa olyan dolgokat árul el rólad a választásod, ami nagyon jellemző rád. Mit kell tenned?

Nézd meg jól a fákat, és döntsd el, hogy melyik a legszimpatikusabb számodra. Melyik az, ami harmóniát áraszt, ami alatt szívesen elüldögélnél egy darabig?

1.Nyitott, karizmatikus személyiség vagy, könnyen pozitív irányba befolyásolod a körülötted levő eseményeket.

Mindig megmondod a véleményed, kommunikatív, és kreatív vagy. Igazi társasági ember vagy, barátaid nagyon szeretnek veled lenni.

Vonzódsz a művészethez, szeretetteljes, és kiegyensúlyozott vagy.

2. Lehet, hogy egy kicsit túlságosan sokat gondolkozol, állandóan azon munkálkodsz, hogyan tudnád jobbá tenni a körülötted levők életét. Egy kiegyensúlyozott belső erővel rendelkezel, még, ha néha úgy is tűnhet, hogy elgyengülsz érzelmileg. Öntudatos, és nagyon kíváncsi vagy.

3.Fontosnak tartod, hogy másokon segíts akkor is, ha nem jár érte elismerés. Nem vagy hajlandó soha kompromisszumot kötni csak azért, hogy másoknak jó legyen. Gondoskodó személyiség vagy, ha valaki bajba kerül, te vagy az első, aki a segítségére siet.

4.Egy nagyon kritikus személyiség vagy. Mielőtt cselekednél mindent alaposan megvizsgálsz, átgondolsz százszor. Nem szereted a hirtelen változásokat, ragaszkodsz a hagyományokhoz. Egész életedben azon munkálkodsz, hogy elismert, és sikeres legyél.

5.Fontosak számodra az emberi kapcsolatok, de nem engedsz be akárkit az életedbe. Érzelmes vagy, sokat gondolkozol, és szereted mélyen beleásni magad az emberi kapcsolatokba.

6.Rugalmas és spontán vagy, nem szereted, ha valaki korlátokat állít fel számodra. Nagyon erős intuícióval rendelkezel, kicsit más az életről alkotott felfogásod, mint másoknak.

Számodra a tudás hatalom, ezért próbálsz minél több tudásra szert tenni, és azt megosztani másokkal.

a cikk forrása: https://www.tudasfaja.com/lelked-faja-valassz-egyet-es-megtudhatod-mit-arul-rolad/


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL