Lelki nagytakarításhoz ezt az 5 lépést kell megtenned!

Lelki nagytakarításhoz ezt az 5 lépést kell megtenned!

Időnként nem csak a lakásunkat, de a lelkünket is ki kell takarítanunk. Megkönnyebbüléssel tölthet el, ha átrendezzük a gondolatainkat a teljes lelki béke érdekében.

Ezt az 5 lépést, kell megtennünk annak érdekében, hogy lelkileg megtisztuljunk.

1.Készítsünk leltárt a kapcsolatainkról

Vegyünk egy papírlapot, középre húzzunk egy vonalat, és soroljuk fel azokat a személyeket, akikkel rendszeresen kapcsolatban állunk. A bal oldali oszlopba írjuk le az illető pozitív tulajdonságait, a jobb oldaliba pedig a negatív tulajdonságait, és azokat a dolgokat, melyek által hatással van az életünkre. A végén nézzük meg, hogy a negatív vagy a pozitív oszlop hosszabb. Itt az ideje, megszabadulni azoktól az ismerősöktől, akik negatív hatással vannak az életünkre.

2.Vegyük igényeinket, szükségleteinket

Gondoljuk el, hogy mi mindenre vágyunk, és ezeknek milyen hasznuk van az életünkben. Iktassunk be az életünkbe olyan hasznos “szükségleteket”, mint például a sport, az úszás, a jóga, az olvasás. Ezek segítségével pozitívabb irányba terelhetjük az életünket.

3.Ne vitatkozzunk fölöslegesen!

Ha támadás ért, előbb számoljunk el tízig, mielőtt visszavágnánk. Ne vitatkozzunk, csatázzunk fölöslegesen, hiszen ez csak az energiánkból vesz el. Ne kritizáljunk, pereljünk, támadjunk, csak, ha tényleg úgy érezzük, hogy van értelme.

4.Fogadjuk el a körülöttünk levőket

Jó ha tudjuk, hogy soha nem fogjuk tudni megváltoztatni a körülöttünk levő embereket. Az egyetlen dolog, amin változtatni tudunk, az a hozzáállásunk. Az elfogadás az egyik leghasznosabb dolog, amit tenni tudunk boldogságunk érdekében.

5.Kapcsolataink nem tartanak életünk végéig

Egyik ember jön, a másik ember megy-így váltakoznak az életünkben jelenlevő személyek. Ne harcoljunk a változás ellen, mindennek mindig megvan az ideje. Ha valakinek fontos szerepe van az életünkben, akkor azzal találkozni fogunk, ez egészen biztos.

Szerző: tudasfaja.com


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL