Lépj a gázra és kapcsold be most a vonzás törvényét az életedben!

Lépj a gázra és kapcsold be most a vonzás törvényét az életedben!

A vonzás törvényével kapcsolatban érdekes tapasztalataim vannak. A barátaim szerint néha bejött nekem, néha viszont nem. Én viszont úgy gondolom, hogy minden egyes alkalommal működött. Hogy miért látom így? Mert úgy gondolom, hogy vannak olyan tényezők amik befolyásolják a vonzás törvényének hatékonyságát, amikről gyakran nem veszünk tudomást.

1. lépés: Kérj

Sok ember számára ismerős ez a mondat: „Kérj, Higgy, Kapj”. Ez az első lépés a Vonzás Törvényében, és a kérés nagyon fontos, de nem ez az egyetlen része. Mielőtt kérnél, győződj meg róla, hogy mit is kívánsz igazán. Kezdésnek, adj magadnak időt, ülj le egyedül, csendben, és gondolkodj el az életedről. Hagyd szárnyalni az ötleteidet, és kérdezd meg magadtól:
„Mik az álmaim”?
„Mik a vágyaim”?
„Mik a szükségleteim”?
„Hova tartok”?
„Mit szeretek csinálni”?
„Mi szórakoztat”?

A legnagyobb ilyen tényező az, hogy nem látjuk az összképet. Ez akkor következik be, amiikor rabjai leszünk az ego által támasztott vágyak valósággá alakításának. A vonzás törvényét ego vezérelt vágyak beteljesítésére használjuk, aminek következtében gyakran elveszítjük a rálátásunkat, a nagy egészre.

Ápold magadban folyamatosan a hála érzését!

A hála az nem valami vallásos dolog.A hála nem más, mint annak érzése, hogy mindennel rendelkezünk és mindent megkaptunk ahhoz, hogy a lehető legteljesebben éljük végig az életünket.Minél több dolgot veszel észre amiért érdemes hálát érezned, annál többet vonzol magadhoz.
Ellenben ha elégedetlenkednél, lassanként azt is elveszítenéd, amid van.
Vedd észre, sok-sok ember folyamatosan elégedetlenkedik, és nem jut előre, Te legyél okosabb és érezz hálát, vedd észre az apró örömöket, ezáltal kiemelkedsz, és vagy eltűnnek ezek az egyének a
környezetedből, vagy elkezdenek (tudat alatt) utánozni.

Ne úgy gondolkodj, mint a szegények!

Edd meg az összes ételt, van, ahol éheznek! Vigyázz a pénzre, nagyon nehéz megkeresni! – ezek azok a gondolatok, amelyek Cardone szerint egyáltalán nem segítik a gazdaggá válást. A Földön van elég pénz, csak kevesen gondolkoznak megfelelően róla.

Fontos, az elengedés törvénye

Abból lesz sok, amit áramoltatsz.A gazdagság állapot – a sok pénz energiaáramlás kérdése.Örömmel adj, és örömmel válj meg a pénztől.
Amihez ragaszkodsz, elveszted, amitől könnyen megválsz, könnyen visszatér.

Szeress!

A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a félelem. Ezért szeresd önmagad, szeress másokat, éld az egész életedet a szeretet szemüvegén keresztül! Gyakorold az elfogadást, a toleranciát, és mellőzd a kritikát, mások és magad felé egyaránt. Bízz saját magadban, hiszen ha elindulsz a célod felé és megbotlasz, az nem baj. Nem az a lényeg, hogy ne ess el, hanem az, hogy ha elesel, állj fel és menj tovább. Ha önmagadat el tudod fogadni, könnyebben fogadsz majd el másokat is.

Fogadd el azt, ami van

Így megakadályozhatod azt, hogy csalódj olykor az eredményekben. Senki sem szeret veszíteni, és ne hidd magad vesztesnek, csak azért, mert valami épp nem úgy jött össze, mint vártad. Soha ne kérd mások jóváhagyását, hallgass saját magadra. Tekintsd magad „győztesnek”, ne becsüld le magad.

Nyilvánulj meg pozitívan!

A gondolat testet öltése a szó, tehát, ha első lépésben figyeltél a gondolataidra, akkor második lépésben figyelj a szavaidra. A legcélravezetőbb, ha először általánosan áthangolod magad a pozitív szavak használatára, majd ha már 80%-ban pozitívat gondolsz, érzel, akkor célzottan, a szavaiddal is elkezdheted megtámogatni a vágyadat. Ne ismételd azt, hogy „nekem ez úgy sem sikerül”, „szerencsétlen vagyok”, helyette mondhatod inkább azt, hogy „minden lépéssel közelebb vagyok a célom eléréséhez, ma is tettem érte valamit, jó úton vagyok”.

(Készült Rhonda Byrne The Secret című világhírű bestsellere alapján)


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL