Lépj ki a saját árnyékodból! Legalább magadnak ne hazudj!

Két éve ezt nem mertem volna megtenni. Nem mertem volna vállalni. Ma pedig büszkén osztottam meg ország-világ előtt, hogy a karma gyógyító lettem. Te mennyire vállalod önmagad? Volt már, hogy nem merted elmondani a véleményed? Hogy rejtegetted a valós szándékaid? Hogy eltitkoltál valami számodra fontosat mások elől?

Amikor elkezdtem a ThetaHealing technikával foglalkozni, felsővezetőként dolgoztam, önkormányzati szférában. Hónapokig éltem “kettős életet”, azaz a hivatalos munkaidőben a korábbi létezésem folytatódott, komoly és céltudatos Nőként. Esténként és hétvégente pedig átlényegültem egy boldogabb, szeretettelibb, spirituális sergítővé.

Amikor 2015 januárjának végén elindítottam az Örömvirágot, elbújtam a név mögé. Ismét hónapok teltek el, mire az írások alá oda mertem biggyeszteni a nevem.

Hogy mitől féltem? Ma már tudom, hogy a szégyentől, a megítéltetéstől, a kirekesztéstől. Féltem, hogy kirúgnak, ha kiderül, mit is csinálok. Megtudták, és nem rúgtak ki. Ezek a saját blokkjaim voltak, a félelmeimből fakadóan, előző életekből származó emlékeim és a kollektív tudatosságból kapott információk alapján.

Az ezo-őrület világában nem egyszerű megkülönböztetni a hiteleset a kóklertől. Nagyon kell figyelni, hogy a részigazságok mögött rálássunk az esetlegesen megbújó téveszmékre, vagy az önjelölt mesterek egó játszmáira. Ezért is bújkáltam többek között. Féltem, hogy egy kalap alá vesznek azokkal, akikkel nem akartam közös “kasztba” tartozni.

Mégis azt mondom: ki kell lépni önmagunk árnyékából! Az Igazság Törvénye ugyanis mindenek felett áll, és megköveteli tőlünk a helyes cselekvést. Ha rejtegetjük a valódi énünket, ha eltitkoljuk a vágyainkat, akkor nem teszünk mást, mint hazudunk. A hazugság pedig csak úgy termeli a rossz karmát….

Tudod, kinek hazudtál életedben a legtöbbet? Önmagadnak. Minden alkalommal ezt tetted, amikor kibúvókat kerestél. Minden alkalommal ezt tetted, amikor magyarázkodtál, hogy miért nem változtatsz, miért nem változol. Minden alkalommal hazudtál, amikor elbújtál az érzéseid elől.

Játssz el a gondolattal, és érezz bele, milyen lenne őszintének lenni! Milyen lenne megengedni magadnak, hogy úgy élj, ahogy Neked jó?  Milyen lenne meglépni, amit eddig halogattál? Milyen lenne kimutatni az érzéseidet? Felvállalni az elhidegülést, a szimpátiát, a lelkesedést vagy a szerelmet?

Tudnod kell, hogy az Út el van rendelve számodra is. Halogathatsz…kerülhetsz néhány mellékutca felé, de rá kell lépned előbb-utóbb! Önmagadért. A lelked békéjéért. Azért, hogy beteljesítsd az életfeladatatod, és hogy a lehető legtöbb karmát ledolgozz.

Íme néhány megerősítés, amelyeket letöltésként is használhatsz, ha elindulnál az Igaz Élet felé:

 • Tudom, mit jelent a Teremtő/a Tiszta Tudatosság nézőpontjából az őszinteség.
 • Tudom, milyen érzés őszintének lenni önmagammal és másokkal egyaránt.
 • Tudok anélkül élni, hogy hazugságokat és kifogásokat gyártanék azért, hogy elodázzam a változást vagy a fejlődésemet.
 • Megengedem magamnak, hogy megismerjem a valódi lényemet olyannak, amilyennek a Teremtő/Tiszta Tudatosság érzékel engem.
 • Tudom, milyen érzés a hitelesség a Teremtő/Tiszta Tudatosság nézőpontjából.
 • Elengedem azt az elvárásomat, hogy az őszinte embereket bántják, megalázzák, kicsúfolják vagy kirekesztik.
 • Tudom, milyen érzés a Teremtő/Tiszta Tudatosság nézőpontjából amikor a saját utamat járom.
 • Megengedem magamnak, hogy észrevegyem, merre vezet az utam.
 • Tudom, milyen érzés hazugság nélkül élni.
 • Tudok anélkül élni, hogy hazudnom kellene.
 • Lehetséges és biztonságos számomra hazugság nélkül élni az életem.
 • Megengedem magamnak, hogy az Igazság Törvényével összhangban éljem az életemet, és tudom, ez milyen érzés a Teremtő/Tiszta Tudatosság nézőpontjából.
 • Tudom, milyen érzés az Igazsággal összhangban cselekedni a legjobb úton-módon, és megengedem magamnak, hogy ez – nyertes-nyertes helyzeteket eredményezve – megtörténjen az életemben.
 • Tudom, milyen érzés beteljesíteni a vágyaimat, önmagammal és a világgal összhangban, az áramlásomban, a Teremtő/Tiszta Tudatosság áldását és támogatását élvezve.

Ha szeretnéd, hogy ezeket a megerősítéseket letöltésként tanúsítsam Neked, kérlek, írj kommentben “IGEN”-t!

Szeretettel,

Tomek Noémi I Örömvirág
Points-of-You™ tréner
ThetaHealing® instruktor és konzulens

info@oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu