Levél Édesanyámhoz

Drága Anyukám! Az életem Veled kezdődött. Te voltál, aki a biztonságot jelentette nekem. Benned, belőled táplálkoztam, Te biztosítottad nekem, amire szükségem volt a növekedéshez, a fejlődéshez. Eddig bele sem gondoltam abba, ez mekkora áldozat. Életet adni valakinek, aki hónapokon keresztül belőled él, lelkileg és testileg is. Egy friss lélek, akinek az a valóság, ami Te vagy. Egy csöpp gyermek, aki Belőled lett. A pocakodban növekedett. Csodás dolog.

Szerintem egy gyermek soha nem lehet elég hálás a szüleinek azért, amit tőlük kapott: Életet! Minden más elenyésző ehhez képest!

Mégis engedd meg, hogy köszönetet mondjak! Köszönetet azért, mert mikor a szíved alatt hordtál, nekem adtad az erőd és a lelked egy részét. Tápláltál, hogy növekedhessek. Rajtad keresztül érzékeltem a külvilágot.

A megélt fájdalmaid, félelmeid, ugyanakkor minden szereteted a sajátommá vált, így kezdtem meg az utat itt a Földön. Anyukám, mindent Tőled kaptam!

Te hoztál engem világra óriási fájdalmak közepette, és én már akkor megtudtam, mit jelent harcolni az életért…

Én is, mint minden kisgyermek, azt szerettem volna, hogy a szüleik szeressék egymást. Semmi más vágyam nem volt akkor.

Sokszor bántott a bűntudat, amiért elégedetlenkedtem. A kisgyermek, aki voltam, többet akart, jobbat akart. Olyan családot, ahol őt feltételek nélkül elfogadják és szeretik. Ahol büszkék rá…

És annak ellenére, hogy sokszor Tőled is másra számítottam, Benned mindig éreztem az igyekezetet. Hogy Te próbáltál minden pillanatban a legjobb tudásod szerint nevelni. Anyukám, ez nagyon nehéz lehetett Neked! Eltakarva a könnyeid, a fájdalmaid, mindent próbáltál megadni nekem. Ma már tudom, hogy odaadtad mindened.

Ez óriási áldozat, köszönöm Nektek!

Csodálatos volt melletted felnőni, hiszen megtanultam, milyen küzdeni az álmainkért. Megtanultam, hogy semmi nem lehetetlen, és egy anya bármit képes elviselni, ha a gyermekéről van szó. Minden elismerésem a Tiéd.

Ma már nem tudok elképzelni Nálad jobb édesanyát. Te tanítottál meg minden értékre, amivel rendelkezem. Mindent Tőled tanultam. Általad lehetek az, aki ma vagyok! Köszönök minden tanítást, amit adtál!

Szeretném, ha tudnád, hogy egy percre sem felejtem el, hogy honnan indultam, és mi mindenen mentem keresztül, míg ide elértem.

Anyukám! Ma már a saját utamat járom, és ezt Neked is köszönhetem! Bármi is történt a múltban, én köszönöm Neked!

Nyugalom és béke van a szívemben Anyukám!

Szeretném, ha elhinnéd, hogy Te is a legjobbat érdemled. És teljesen mindegy, hány éves az ember, a szeretethez sosincs késő. Boldognak lenni sosincs késő!

Én szeretném megköszönni, hogy az én édesanyám vagy!!! Hogy a legjobb anyuka vagy a világon! Hogy a semmiből is képes voltál adni és teremteni! Köszönöm Neked!

Nagyon szeretlek Téged és ez mindig így lesz! Hálás vagyok, hogy mindazt, amin keresztülmentem, általad tapasztalhattam meg.

Kívánok Neked egy rendkívül boldog, hosszú életet, és azt, hogy leld örömöd bennünk mindig, és az unokáidban is.

Köszönöm Édesanyám!

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve (https://elozoeletek.blogspot.hu)

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL