Louise Hay: „Minden, amit meg kell tudnod, a megfelelő helyen, a megfelelő időben talál el hozzád”

Louise Hay: „Minden, amit meg kell tudnod, a megfelelő helyen, a megfelelő időben talál el hozzád”

Ez az, amit fontos tudni!

Louise Hay vagyok. Én abban hiszek, hogy az élet nagyon egyszerű. Amit adunk, később azt kapjuk vissza! Mi magunk vagyunk a saját sorsunk alakítói, a környező valóság és minden más csak ezen belül értelmezhető. Másfelől megközelítve, miután a tudatunkban harmóniát teremtettünk és egyensúlyt találtunk, elkezdjük ugyanezt megtalálni az életben is.

Az erő lényege itt és most van: azaz a fejünkben.
Mindenki, beleértve engem is, teljes mértékben felelős a saját életének összes eseményéért, a legjobbtól a legrosszabbig. Minden gondolatunk szó szerint alakítja, formálja a jövőnket.

Az univerzum erői soha nem ítélnek meg vagy el és sosem bírálnak minket. Elfogadnak minket olyannak, amilyenek vagyunk. Ellenben automatikusan tükrözik hitünket, meggyőződésünket.

Azok az emberek, akik szenvedést okoztak nekünk, ugyanolyan megfélemlítettek, mint mi most.

Gyermekkorunkban alakul ki a meggyőződésünk, majd az életünk során folyamatosan mozgásban vagyunk, olyan helyzeteket, eseményeket teremtve magunk körül, amelyek a meggyőződésünknek megfelel.

A múlt örökre elmúlt. Ez tény, és nem tudnunk ezzel a ténnyel semmit sem csinálni. Azonban megváltoztathatjuk a múltról alkotott gondolatainkat. Mert milyen bolondság az, hogy most büntessük meg magunkat, csak azért, mert valaki régen megsértett minket.

Meg kell hoznunk magunkban azt a döntést, hogy elengedjük a múltat és megbocsátsunk mindenkinek kivétel nélkül, de különösen magunknak. Még ha nem is tudjuk, hogyan bocsássunk meg, de legalább erősen akarjuk.

Amint egy személy megbetegszik, mélyen magába kell néznie, a szívébe, hogy kinek kell megbocsátania.

Amikor szeretjük magunkat, elfogadjuk cselekedeteinket és magunk maradunk. Ekkor életünk annyira szép lesz, hogy azt szavakkal ki sem lehet fejezni.

Az önmagunkkal szembeni őszinteség és az önbecsülés az életünkben bekövetkező pozitív változások kulcsa.

Soha, semmilyen körülmények között, nem szabad kritizálnod magadat.

Ha szereted önmagadat, az azt jelenti, hogy ünnepled a személyiséged létezésének tényét, és hálásnak kell lenni Istennek az életért, mint ajándékért.

Mindannyiunkban él még az a három éves gyermek, aki fél, és csak egy kis szeretetre vágyik.

Minden, amit adtunk, később visszakapjuk.

A másik ember megváltoztatásához először saját magadat kell megváltoztatnod. Meg kell változtatnunk gondolataink menetét.

Minél inkább ragaszkodik valaki egy véleményhez, annál világosabb, hogy nekünk ettől a véleménytől, kijelentéstől távol kell magunkat tartanunk.

Ha valami az életünkben könnyű számunkra, akkor ezek már nem tanulságok, ez maga a tudás.

A legnagyobb ellenállás bennünk a félelem miatt van, egészen pontosan az ismeretlentől való félelem miatt.

Ha nem lenne meggyőződés, akkor nem lenne megnyilvánulása sem.

„Meg akarok szabadulni attól, hogy méltatlan legyek. Megérdemlem az életből a legjobbakat, és megengedhetem magamnak, hogy elfogadom azt szeretettel!”

Az elménk az az eszközünk, amiről mi dönthetjük el, hogyan kell használni.

Folyamatosan emlékeztetve magunkat a múltunkra, tudatosan okozunk magunknak fájdalmakat.

A szerelem az egyetlen válasz a problémáinkra, és az ilyen állapot felé vezető út a megbocsátással van kikövezve. A megbocsátás megszabadít minket a sértődöttségtől.

Testünk mindig beszél velünk. Nekünk csupán időt kell hagynunk, hogy meghallgassuk.
A test minden sejtje reagál minden gondolatunkra és minden szavunkra.

Minden kapcsolatunk a külvilággal tükrözi az önmagunkhoz való hozzáállásunkat.

A szerelem nem a külső megjelenésről szól. A szerelem mindig belül van!

Minden állításunk tükrözi a meggyőződésünket.

Az önkritika az ego bekapcsolása. Annyira megtanítottuk az agyunkat arra, hogy folyamatosan megalázzuk magunkat és ellenálljunk a változásoknak, hogy most már csak nehezen tudjuk figyelemmel követni, mit is mond nekünk.

… Hagyd, hogy ezek a gondolatok csendesen áthaladjanak a tudatodon, természetesen nincsen hatalma feletted, feltéve, ha te magad nem választod ki őket. Az ilyen gondolatok a változás hátráltatói.

Gondolatainknak nincs hatalma bennünk, amíg magunkat a gondolatok alá nem rendeljük.

Vesd el azokat a gondolatokat, amelyek boldogtalanná tesznek, csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz, találkozz emberekkel, akikkel jól érzed magad.

Ahhoz, hogy az összes csodálatos dolog birtokosa lehess, először azt kell elhinni, hogy ezek a dolgok lehetségesek.

Amikor úgy döntünk, hogy magunkra vállalunk valamilyen felelősséget, akkor felhagyunk az időpazarlással, az idő, az emberek és a körülmények hibáztatásával, vagyis mindazokkal, amiknek semmi köze hozzánk.

Minden olyan esemény, amely az életedben a mai pillanatig lezajlott, a múltból származó gondolataid és meggyőződéseid eredménye volt.

Engedjed el a múltat szeretettel, légy hálás neki, hogy lehetővé tette, hogy ezt tehesd.

Ha negatív gondolataid vannak, mondd meg nekik, hogy „Köszönöm, hogy itt voltatok.”

A te feladatod ezen a világon, hogy egy szép és szerethető élet megtestesítője légy.

Függetlenül attól, hogy milyen életszakaszban vagy, mit tettél hozzá az életedhez és mi történik éppen benne, mindig tégy meg mindent. Ami az erődből kitelik, a legjobb tudásod, elméd, ismereteid szerint.

Belső erőnk attól függ, hogy mennyire értékeljük azt a jogunkat, hogy méltóak legyünk a jóra ebben az életben.

A hit megtalálása egy pillanatnyi folyamat, egy ugrás a semmibe. Csak a mindenható elméhez kapcsolódó belső erőben kell bízni és bízni.

Úgy vélem, hogy minden szükséges tudásom megvan, úgy vélem, hogy gondoskodnak rólam, még akkor is, ha nem én irányítom az adott helyzetet.

Én egy vagyok az erővel, ami engem teremtett. Biztonságban vagyok. A világomban minden szép.

Egy ezer mérföldes út is egy lépéssel kezdődik.

A sértődöttségünk és a haragunk csak abban a kontextusban létezik, amiben mi is vagyunk, mint ahogy az a képességünk is, hogy megbocsássunk magunknak.

Bízz az életben. Bárhova is vet a sors, utazni mindig kell. Át kell haladnunk az élettapasztalatok mezején, hogy mi magunknak kell meggyőződnünk arról, hogy mi az igazság, és hol van a hazugság. És csak ezután tudunk visszatérni a tudatunk központjába, a lélekbe, ami tiszta és bölcs.

Az úgynevezett problémák mindegyike csak a lehetőség, hogy újra megváltoztassunk és növekedhessünk.

Azok az emberek, akik nem viseltetnek szeretettel maguk iránt, általában nem tudják, hogyan kell megbocsátani.

Szeresd magad most.

Először is el kell fogadnod magadban mindent, amit korábban elutasítottál. Elfogadni magunknak azt a részét is, ami nevetséges, bolond, rendetlen, bizonytalan. Mert minden részed egyben te magad vagy.

Minden alkalommal, amikor azt mondod, hogy félsz, gondolj a belső gyermekre. Hiszen ő mondja ezeket a szavakat. Tedd lehetővé, hogy ez a gyermek megértse, és higgye, hogy soha, semmilyen körülmények között nem fordulsz el tőle, és soha nem hagyod őt a gondban. Mindig közel állsz hozzá, és soha nem hagyod abba őt szeretni.

A másik ember iránti szeretet és a házasság nagyszerű, de elmúlik, ellenben a romantika önmagában örök. Örökké tart. Szeresd a családodat ott belül: a gyermekedet, a szüleidet, és azokat az éveket, amikor együtt lehettek.

Te és csak te vagy felelős az életedért. Elvesztegetheted az időt, panaszkodhatsz a rokonok makacsságára vagy a szülői ház elnyomó légkörére. Ennek során úgy pozícionálod magadat, mint egy szerencsétlen mártír és áldozat. Az ilyen megközelítés lehetséges, de ha nem utasítod el, soha nem látod meg az életben a boldogságot.

Amikor megijedünk, arra törekszünk, hogy mindent alárendeljünk az irányításunknak. Így az életünkben nem tesszük meg a pozitív változtatásokat. Bízni kell az életben. Az életben minden megvan, amire szükségünk van.

Ha engedély nélkül veszünk el valamit, elveszítjük, ha adunk, kapni fogunk, másképp sehogy sem lehetséges.

Ahogy az önmagad iránti szereteted növekszik, az önbecsülésed is nő. A szükséges változtatások sokkal gyorsabbak és könnyebbek lesznek, ha pontosan tudod, mit vársz az élettől. A szerelem nem az emberen kívül létezik, hanem benne él. Minél többet szeretsz, annál jobban körülvesz a szeretet téged is.

Adj egy tizedet a bevételeidből, és készülj fel az újabb pénzbevételekre.

A világban mindenből van bőséggel, és ez csak arra vár, hogy te megismerhesd a számtalan gazdagságát. A pénzből sokkal több van, mint amennyit el tudunk költeni. Mint ahogy sokkal több ember is létezik, mint amennyivel az egész életedben találkoztál. Így az öröm is több, mint azt képzelted. Ha ezt elhiszed, akkor mindened meglesz, amit csak szeretnél.

Magunkat szeretni azt jelenti, hogy meghatározzuk az életünk célját, megtaláljuk a kedvenc tevékenységünket.

Ne fukarkodjunk a szeretetünkkel, ha arról van szó, amit csinálunk. Ha bajba kerülünk, nézzünk magunkba: milyen tanulságot kell levonni az adott helyzetből?

Ha csalódottság ért, ismételjed meg azt, amit szeretnél látni az életedben, majd örömmel és hálával fogadd be a szívedbe.

A versengés és a másokkal való összehasonlítás a két fő akadálya annak, hogy valaki kreatív személlyé váljon.

Mindannyiunknak megszakíthatatlan kapcsolata van az univerzummal és általában az élettel. A bennünk lévő erő a tudatunk látókörének bővítésére szolgál.

A kritika mindig fájdalmat okoz egy személynek, vagy egyszerűen rosszul esik neki. Ha valaki megkérdezi, mi a véleményed, próbáld meg elkerülni azokat a kifejezéseket, amikkel el- vagy megítéled, illetve kritizálod az adott személyt.

A bűntudat érzésének semmi köze a ténylegesen bekövetkezett eseményekhez.

A problémák az önfejlesztés lehetőségét jelentik.

Az életünkben bekövetkező bármilyen változás csak magunktól mehet végbe.

Úgy viszonyulj a változásokhoz, mintha a lakást takarítanád. Először egy dolog, majd egy másik, és meglátod, hogy minden csak úgy ragyog.

Annak érdekében, hogy erőt gyűjtsünk és befejezzük az elkezdett változásokat, időre lesz szükségünk.
Időre és folyamatos erőfeszítésekre.

Nem kell mindenkinek mindent elhinni. Minden, amit meg kell tudnod, a megfelelő helyen, a megfelelő időben talál el hozzád.


10 perces energia feltöltés! Ez a zene 10 perc alatt megszabadít a negatív blokkoktól és feltölt pozitív energiával!

https://youtu.be/F_pc0xH_Y-0

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL