Louise L. Hay 9 titkos üzenete az önmegvalósításról

Erős, teremtő lények vagyunk, és minden gondolatunkkal és minden szavunkkal meghatározzuk a jövőnket. Amikor jó gondolatok járnak a fejünkben, jól érezzük magunkat. Ha jól érezzük magunkat, jó döntéseket hozunk. Ha jól érezzük magunkat, és jó döntéseket hozunk, akkor több jó élményt vonzunk az életünkbe.

A tudomány azt állítja, hogy az energiahullámok jelentik az univerzum “anyagát”, és minden lélegzetvételünk és minden gondolatunk közvetlen hatással van valamire vagy valakire az univerzumban. A szék, amelyen ülök, a billentyűzet, amellyel írok, és az ablakom alatt a gyönyörű magnóliafa mind-mind energiából áll. A tárgyak rezgésének sebessége határozza meg a forma sűrűségét. Ezt az energiát közvetlenül befolyásolják a gondolataink, a szavaink és a tetteink. Ezek a gondolatok, szavak és tettek érzéseket hoznak létre, és az érzéseinkből lesz az a valuta, amelyen megvásároljuk élettapasztalatainkat.

Ahhoz, hogy valóra tudd váltani az álmaidat, hogy megtudd valósítani önmagadat, a következő tanácsok megfogadása elengedhetetlen lépés:

Egyszerűség: Koncentráljunk az apró, egyszerű és kezelhető lépésekre a dolgok bonyolítása helyett.

Optimizmus: A megoldásokra fordítsunk figyelmet és energiát, ahelyett hogy a problémákra koncentrálnánk.

Türelem: Teljes egészében, tudatosan éljük át az utat, ahelyett hogy egy bizonyos eredmény elérését hajszolnánk.

Bizalom: Tanuljunk meg bízni az Életben, azáltal hogy minden tapasztalatunkban meglátjuk a tökéletességet és a fejlődés lehetőségét.

Fejlődés: Tekintsük az életet egy olyan iskolának, ahol arra használjuk az élményeinket, hogy elősegítsék a változást és az önmegvalósítást.

Szolgálat: Koncentráljunk inkább arra, hogyan tudjuk a legjobban bátorítani és segíteni a szükséget szenvedőket, és ne vesszünk el a sikerről szőtt személyes ábrándjainkban és a sikerhajhászásban.

Cselekvés: Kötelezzük el magunkat amellett, hogy átmegyünk azokon a kapukon, amelyeket az Élet az út során megnyit számunkra.

Hit: Legyünk hajlandóak a kockázatvállalásra és a folyamatos előrehaladásra, az eredmény ismerete nélkül.

Vonzás: Fejlesszük és használjuk ki azt a képességünket, hogy magunkhoz vonzzuk azt, amire szükségünk van. Ezt úgy érhetjük el, hogy a megfelelő lelkiállapotba kerülünk ( és benne is maradunk ).

Forrás: Louise L. Hay & Cheryl Richardson – Kiemelkedő életet teremthetsz!

forrás: http://adwyw.blog.hu/2017/03/19/louise_l_hay_9_titkos_uzenete_az_onmegvalositasrol


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL