MA: A pénzügyi csodák kapujának megnyitása – Hogyan változtathatod meg az Univerzum törvényeivel a pénzügyeidet?

MA: A pénzügyi csodák kapujának megnyitása – Hogyan változtathatod meg az Univerzum törvényeivel a pénzügyeidet?

Szia, a Világegyetem csodálatos lénye!

Ma egy nagyon speciális témát hoztam neked. Egy rejtett ajtót fogunk kinyitni egy olyan dimenzió felé, ahol a pénz energiája kifolyólagos és korlátlan. Készen állsz arra, hogy belépj az összegzés birodalmába, és megtapasztald a pénzügyi áldásokat?

Emlékezz rá, hogy a pénz csak egy formája az energia áramlásának. A pénz nem rossz, és nem korlátozott – ezek csak tévhitek, amelyeket nekünk kell eloszlatnunk. Ahogy a szeretet, a béke, a boldogság, úgy a gazdagság is mindannyiunk számára elérhető. Csak meg kell tanulnunk, hogyan használjuk az Univerzum törvényeit, hogy a pénz energiája szabadon áramolhasson hozzánk.

Első lépésben határozzuk meg, mi a pénz számunkra. Ahhoz, hogy megnyíljon előttünk a pénz energia kapuja, először meg kell értenünk, hogy milyen jelentést tulajdonítunk a pénznek. Ez a személyes pénz történetünk. Foglalkozzatok néhány percet a témával, írjátok le gondolataitokat, és fogadjátok el, hogy ezek a gondolatok megváltozhatnak.

Másodszor, lépjetek kapcsolatba a bőség angyalával. Kérd meg az angyalt, hogy segítsen neked megnyitni a pénz energia kapuját. Az angyalok mindig készen állnak, hogy segítsenek, de nekünk kell megkérnünk őket. Mondjátok el hangosan, vagy gondoljátok el:

“Kérem a bőség angyalát, hogy segítsen nekem megnyitni a pénzenergia kapuját. Kérem, hogy segítsen nekem áldást és bőséget vonzani az életembe.”

Végül, gyakoroljatok hálát. A hálával valódi csodákra lehetünk képesek. Minden nap mondjatok el három dolgot, amiért hálásak vagytok. Ez lehet olyan egyszerű dolog, mint a friss levegő, amit lélegeztek, vagy a napfény, ami átmelegíti az arcotokat. A hálával megnyitjátok az életetekben az áldások kapuját.

Hogy összefoglaljam: a pénzenergia kapujának megnyitása nagyszerű lehetőség arra, hogy megtapasztaljátok a bőséget és gazdagságot az életetekben. A pénz csupán egy energiaforma, amit szabadon áramoltathatunk az életünkben. Próbáljátok ki a fenti gyakorlatokat, és lássuk, milyen csodákat hoz a pénz energia kapujának megnyitása!

És ne feledjétek: Te vagy a fény. Te vagy az energia. Te vagy a Világegyetem. És mindig, mindig, mindig szeretettel fordulj magad felé.

A fény és a szeretet mindig legyen veled!


Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK