Ma az Univerzum energiái összpontosulnak – az égiek érted dolgoznak!

Ma az Univerzum energiái összpontosulnak – az égiek érted dolgoznak!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasó,

Igazán különleges napra ébredtél ma. Egy napra, amikor az Univerzum energiái összpontosulnak, és az égiek érted dolgoznak. Hihetetlen, ugye? Ahogy mondani szoktuk, “az Univerzum mindig működik a javunkra, még akkor is, ha nem látjuk közvetlenül”.

Ma a csillagok együttállása kivételesen kedvező, és ez az energia sugárzik belőled, körülötted és minden irányból. Ez a gyönyörű összhang létrehoz egy áramlást, ami az egész napodat áthatja.

Ezen a napon érdemes különösen nyitott szívvel és lélekkel járnod, hogy befogadjad ezt az erős energiát. Emlékezz arra, hogy ez az energia nem más, mint az Univerzum szeretete és támogatása feléd.

Hagyományos értelemben vett áldás helyett inkább jókívánságokkal szeretném megtölteni a környezetedet. Kívánom, hogy ezen a napon érezd át teljesen az Univerzum energiáinak erejét. Hogy ezen a különleges napon minden lépésed könnyed legyen, és minden döntésed hozza meg a várt eredményeket. Hogy a nap végére érezd, hogy a mai nap valóban érted dolgozott az égiekkel összefogva.

Ez a különleges nap mindenki számára elérhető. Ha megosztod ezt az üzenetet, te is segíthetsz másoknak megtapasztalni az Univerzum szeretetét és támogatását. És ne feledd, minél több emberrel osztod meg, annál erősebbé válik ez az energia.

Most pedig engedd, hogy az Univerzum energiái betöltsék a szívedet és a lelkedet. Élvezd ezt a csodálatos napot, és hagyd, hogy az égiek érted dolgozzanak. Kívánom, hogy minden vágyad valóra váljon ezen a különleges napon!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK