Ma egy angyal varázslatos kívánságot küldött neked: nyisd ki, és meglátod, rögtön elillan a rossz hangulatod!

Ma egy angyal varázslatos kívánságot küldött neked: nyisd ki, és meglátod, rögtön elillan a rossz hangulatod!

Életünkben egyszerűen létfontosságú egy kis varázslat. Nem számít, mennyi idős vagy, a szíved még mindig hisz a csodákban.

A levertség és a rossz kedv ellen itt van egy csodálatos lehetőség! Varázslatos leveleket látsz a folytatásban, amelyet felülről küldtek.

Hallgass a szívedre, és nyisd ki az egyik borítékot. Hogy melyik a tiéd? Ezt magadnak kell eldöntened!

Biztos vagyok benne, hogy a levél tartalma jó hatással lesz a hangulatodra, és még az is meglehet, hogy új tettekre ösztönöz majd!

1. Modern boríték

Ezt a levelet azoknak küldték, akik kreatív és romantikus természetűek. Az áll benne, hogy az életedben hamarosan új, élénk változások jelennek meg. A magasabb erők ajánlása szerint légy nagyon figyelmes! A közeledben halad el a szerencse. Ne hagyd hát ki a lehetőséget, mely alapvetően megváltoztatja az életedet.

2. Boríték szívvel

A romantika és a szenvedély az elkövetkező hónapban szó szerint betör az életedbe. A szerelem minden sarkon rád fog leselkedni. Az érzéseid elkezdenek játszadozni. Teljesen kinyílsz. Hogy mi lesz az pontosan, nem tudni, mert lehet, hogy egy új ismerős, egy javaslat vagy meglepetés egy szeretett személytől. Pontosabban, a következő 4 hétben válik láthatóvá.

3. Boríték virággal

Az életed többé-kevésbé rendezett. De nem szabad lazítanod! Hamarosan kellemes események részese leszel, ami hosszú ideig pozitív hatással lesz rád. Az életedben új fejezet kezdődik. Szóval csak menj előre!

4. Régi boríték

Ez a bölcsesség levele. Az áll benne, hogy képes vagy megoldani a saját problémáidat és befejezheted a megkezdett dolgaidat. Két héten belül nagyszerű alkalom nyílik számodra a pihenésre. Hamarosan elnyered a jutalmadat az erőfeszítéseidért és munkádért. Élvezd, hiszen megérdemled!

5. Boríték tulipánnal

A borítékban található érme pénzügyi lehetőségeket ígér. Ami a pénzügyeidet illeti, most egy szerencsés és jó időszak köszönt rád. Számíthatsz arra, hogy különféle szerződések, vásárlások, üzletkötések találnak meg téged. A legfontosabb, hogy az ezekből származó pénzbevételeket bölcsen tudd elkölteni. Mert akkor azok megháromszorozódnak.


forrás: https://bidista.com/ma-egy-angyal-varazslatos-kivansagot-kuldott-neked-nyisd-ki-es-meglatod-rogton-elillan-a-rossz-hangulatod/


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL