Ma tízmilliószoros teremtő erejű nap van: valósítsd meg kívánságaidat egyetlen ima erejével!

Ma tízmilliószoros teremtő erejű nap van: valósítsd meg kívánságaidat egyetlen ima erejével!

Kedves Olvasóink,

Ma egy rendkívül ritka és csodálatos esemény tanúi lehetünk: a telihold fényében fürdő szökőnap, ami egyben a Tízmilliószoros Teremtő Nap is. Ez az a nap, amikor az Univerzum energiaja tízmilliószoros erővel dolgozik azon, hogy segítsen megvalósítani a legmélyebb kívánságaidat. Ha valaha volt idő, amikor tiszta szívvel és hitből fakadóan kérhettél valamit az élettől, akkor az ma van!

A tízmilliószoros teremtő nap ereje

Az ősi bölcsességek szerint a telihold idején az Univerzum energiái különösen erősek, a szökőnap pedig ezt az energiát még tovább fokozza, létrehozva egy olyan napot, ami valóban képes arra, hogy gyökeresen megváltoztassa az életedet. Ma van az a nap, amikor egyetlen gondolat vagy kívánság elegendő ahhoz, hogy új irányt vegyen az életed.

Hogyan használd ki a mai nap erejét?

  1. Tisztítsd meg a teret: kezdd azzal, hogy megtisztítod a környezetedet és az elmédet. Gyújthatsz egy kis fehér zsályát, vagy használhatsz szantálfa füstölőt, hogy megszabadulj a negatív energiáktól.

  2. Meditáció: ülj le egy nyugodt helyre, zárd be a szemed, és meditálj néhány percig. Engedd, hogy az Univerzum energiái átjárjanak és megtisztítsanak.

  3. Fogalmazd meg a kívánságodat: gondold végig, mi az, amit valóban szeretnél. Legyen ez egy konkrét, tiszta szándék.

  4. Mondd el ezt az imát:

“Univerzum, ezen a különleges és erőteljes napon, tiszta szívemből kérem, hogy valósítsd meg a kívánságomat: [mond ki a kívánságodat]. Tudom és hiszem, hogy képes vagyok erre, és kész vagyok fogadni az Univerzum bőséges ajándékait. Köszönöm, hogy megvalósul. Ámen.”

Ne felejtsd el, hogy a mai nap nem csak rólad szól. Oszd meg ezt a csodálatos lehetőséget másokkal is. Képzeld el, ahogy az egész bolygón emberek százai, ezrei csatlakoznak ehhez a kollektív teremtéshez, együtt küldve kívánságaikat az Univerzum szívébe.

Ma van az a nap, amikor az Univerzum kinyitja kapuit, és egyetlen ima erejével megváltoztathatod az életed. Ne hagyjátok ki ezt a ritka és csodálatos lehetőséget, hogy valóra váltsátok a legmélyebb vágyaitokat!

Engedd, hogy a hit vezessen, és nézd meg, hogyan változik meg az életed a Tízmilliószoros Teremtő Nap magával ragadó energiáival!

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!