MA a Vonzás Törvénye üzent Neked!

MA a Vonzás Törvénye üzent Neked.

A Vonzás Törvényét egy szellemi lény, Abraham diktálta le egy médiumnak, megmagyarázva ezzel a világ működését és megadva a boldog, sikeres élet receptjét.

A Vonzás Törvényének hatalmát pár évvel ezelőtt tapasztaltam meg erősen, mert két hét alatt “eltüntettem” a főnökömet.

Utólag is bocsánatot kérek tőle, mert nem volt szándékos, nem is terveztem előre. Nem nagyon szerettem őt, (a céget se) jobb nekem nélküle, na de eltüntetni…! Az egész úgy történt, hogy elmentem egy hetes vidéki rezgésszint emelő, önismereti kurzusra. Amikor hazatértem, egy-két hétig nem történt semmi, majd egy szép napon a főnököm vette délben a táskáját, kiment az irodából, és én soha többé nem láttam (mint utóbb kiderült, két évtized után felmentették az állásából).

Mi is történhetett? A rezgésszintem olyannyira megemelkedett, hogy a fizikai körülményeim szinte azonnal elkezdtek változni.A középkorú hölgy helyett kaptam aztán egy kétméteres, macsó pasi főnököt, de már csak pár hétig élvezhettük egymás társaságát, mert aztán az egész céget ott is hagytam. Már nem rezonáltunk együtt.

Ekkor tapasztaltam meg először azt, hogy a rezgésszint emelkedés konkrét, és szinte azonnali változásokat teremt a fizikai világban.

Karma van, és hat Rád, megteremtve életed ajándékainak és büntetéseinek egy részét. De – mivel született Mágus vagy – ezeken kívül szinte bármit meg tudsz, vagy TUDNÁL – teremteni, amire vágysz.

Abraham azért üzent most Neked, mert biztos, hogy van olyan helyzet jelenleg az életedben, amivel nem tudsz mit kezdeni, ami hiába feszegetsz, próbálsz odébb rugdosni, akár felrobbantani, mert rossz érzéseket okoz, olyan, mint egy nagy kő az életutadon, ami elzár az oázistól, ahová tartasz. Ám hiába rúgsz bele nagyokat, csak a Te lábujjad fájdul meg, a kő pedig egyre nagyobbnak tűnik…

Mi a megoldás? Felejtsd el, hogy ott a kő és csak azt lásd, hová akarsz eljutni.

Abraham erről így ír: „Gondolataid határozzák meg, hogy mit vonzol tapasztalatodba, nem pedig a már megnyilvánult dolgok. Az elképzelt valóság gyakorlata során nem az a feladatod, hogy megpróbálj megjavítani valamit, ami elromlott. Ebben a gyakorlatban tudatosan életre keltesz magadban egy jelenetet, és így eléred, hogy azzal megegyező rezgés áradjon belőled – majd ahogy újra és újra megjeleníted magad előtt a kedvedre való képeket,ezek a jóleső rezgések fogják meghatározni beállítottságodat.”

Mit is jelent ez? Gondolj a problémádra, esetleg arra, hogy nincs elég pénzed. A pénz hiánya elég erős negatív érzéseket és sajátos morfogenetikus mezőt teremt. A morfogenetikus mező az a körülötted lévő energia burok, ami nagyon „húzóerővel” bír; vagyis minél többet gondolsz arra, hogy nincs pénzed, annál rosszabb körülményeket húzol magadhoz. És minél rosszabb körülményeket tapasztalsz, annál többször gondolsz majd rá, és annál rosszabb körülményeket fogsz tapasztalni… és ez addig megy – mielőtt még annyira elszegényednél, hogy az már az életben maradásodat fenyegetné – amíg tudat alatt egy nap az asztalra nem csapsz, és azt mondod lélek szinten magadnak: „na ebből elég, én most jót fogok teremteni.” És ilyenkor lépnek be az életedbe a Csodával Határos Megoldások.

De kérdem én, miért kell eddig várni és szenvedni? Teremtsünk MOST!

Tehát ha nincs pénzed, akkor haladéktalanul kezdj el drága üzletekbe járni, nézegetni a ruhákat, és kérlek, felejtsd el, hogy nincs rá EGYELŐRE pénzed. Ha feszélyez a ruhaüzlet, akkor nézegess az interneten márkás ruha oldalakat. És mondd magadnak: „ez is kell nekem, ez is kell nekem, meg tudom venni, de jól fogok benne kinézni!” Érezd át, ahogy ebben a szép ruhában mondjuk dél-Franciaországban, fagyi evés közben élvezed a napsütést. Ugye, milyen jó érzés? No, hát ennyi az egész. A lényeg az, hogy ezt naponta többször képzeld el.

És mikor jön a számla, és beleáll a görcs a gyomrodba, akkor lazítsd el magad, lélegezz, és nézd meg a ruhát, és napsütés és fagyi, és ugye milyen jó? (Ha rákattintasz a képre, megjelenik nagyobb méretben. Ha tetszik és jó érzést kelt Benned, akkor nézd meg naponta többször, és legalább fél percig képzeld el, hogy ott nyaralsz és gazdag vagy!)

Tedd ezt akkor is, ha bolondnak néznek. Ha azt gondolnád, hülyeségeket beszélek, akkor elárulom, hogy ez saját tapasztalat. Amikor sokáig nem volt munkám, én márkás kabátokat nézegettem a neten, és gondolatban próbálgattam őket, lelkesedéssel a szívemben.

Egy hónapon belül felvettek egy nagyon jól fizető helyre.

Figyelj, még egy szabály: a pénz akkor fog jönni, a valami színes-szagos-csili-vili dolgot képzelsz el magadnak, mint jutalmat. A szürke, „ki akarom fizetni a számláimat” dolog nem működik, mert nem kap elég nagy lökést a tudatalatti teremtőerőd. Ne félj, aztán olyan könnyen jön majd a pénz, hogy a számlákra is fog jutni!

A lényeg, hogy magas rezgésszinten tartsd Magad, vagyis ÉREZD JÓL MAGAD! Abraham szavaival: „Mivel a Világegyetem a rezgésedre válaszol, nem pedig arra, amit éppen megélsz, elképesztő dolgok találhatnak utat tapasztalatodba, még akkor is, ha eddig még sohasem volt bennük részed.”

Csodás, csili-vili dolgokkal teli hetet kívánok,

Berkana

Home


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL