Mágikus Angyali üzenet a számokon keresztül – 2017.05.05. – Változások előtt állsz!

Mágikus Angyali üzenet péntekre – 2017.05.05. – Változások előtt állsz!

Angyalaink ismét a számok segítségével üzennek neked. Az 5 és a 7 kombinációi, pl. 577 vagy 575 – Visszaigazolás arra, hogy egy közelgő változással célhoz érünk, ami vagy fizikailag, vagy érzelmileg, vagy intellektuálisan, vagy mindhárom területen gazdagítani fog bennünket. Nemsokára látni fogjuk annak bizonyítékait, hogy az Angyalok jelen vannak életünkben és a körülöttünk élőkében. Ne ítéljük meg a változást negatívnak, vagy pozitívnak, mert minden változás egyszerűen az életáramlásainak természetes része. Lehet, hogy ez a változás egy imánkra érkező válasz, továbbra is tartsuk fenn önmagunkban a béke érzését.

A rád váró változások pozitívak. A változások most azért köszöntenek be az életedbe, hogy előre vigyenek téged. Az egó fél a változástól. Az egó úgy tekint a változásra, mint arra a pillanatra, amikor biztosan megindulunk a lejtőn. Ezért minden változástól fél, és minden változásról azt hiszi, hogy csak rossz lehet.

Az angyalok szerint a változás, a fejlődés az emberi élet természetes velejárója. Az angyalok szerint, ha csak hagynánk, hogy az Isteni energia áramlása sodorjon bennünket, az életünk folyamatos pozitív változásból állna.

Az egó nem lát előre, az egó csak a múltba néz, és a múlt fájdalmaiból és kudarcaiból akarja kielemezni a jövőt, ezért a jövőképe igencsak sötét, és félelmetes.

A lélek ezzel szemben csak a jelenben gondolkodik, és a jelen pillanatra koncentrál. A lélek jól tudja, hogy a jövő alapja a jelen és nem a múlt. Ha a jelenben megváltoztatsz valamit, azzal megváltoztatod a jövőt. A lelked és az angyalok pontosan tudják, hogy hogyan gyógyíthatod meg a jelenben a múlt sebeit úgy, hogy a jövőd valóban pozitív változások egymásutánjává váljon.

Ma kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek visszatérned a fejlődés, a gyógyulás és a pozitív változások isteni áramlásába. Kérd meg angyalaidat, hogy még több pozitív változással segítsenek neked az életed jobbá tételében.


Ha hiszel az angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Lelki megtisztulásért, megbocsátásért, az alábbi cikkünkben kaphatsz útmutatást:

kattints ide–> Csodálatos ima a megbocsátásért… a lelki megtisztulásért <– kattints ide

Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

9 jól működő módszer, amellyel a vonzás és teremés folyamatát indíthatod be életedben:

kattints ide–> 9 működő módszer, amely neked is segít! <– kattints ide


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL