Mágikus Unikornis üzenet – Testvérek

Úgy jöhetsz ki legjobban másokkal, ha meglátod, ami a legjobb bennük, ha megérzed a bennük lakozó szeretetet.

Gyakran megesik, hogy a családtagok egymáson vezetik le feszültségeiket, ezért talán haragszol a testvéredre (vagy egy közeli barátra). Ahelyett azonban, hogy harcba bocsátkoznál vele, gondolkozz el egy pillanatra. Mi a legjobb tulajdonsága? Nem volt-e olyan időszak, amikor mélyen szeretted? Ha mindezt végiggondolod, és szeretettel közeledsz a testvéredhez, sokkal jobban megtalálod majd vele a hangot. Minél kellemetlenebbül viselkedik valaki, annál inkább szüksége van a szeretetre.
Azért haragszunk meg szeretteinkre, mert nem tudjuk kordában tartani az életünket eluraló stresszt. meglehet, valójában a tanárunkra vagy a főnökünkre vagyunk dühösek, mivel azonban tehetetlennek érezzük magunkat velük szemben, indulatainkat a közvetlen környezetünkre zúdítjuk… bizonyára te sem vagy kivétel. Talán te is ezt teszed a hozzátartozóiddal, anélkül hogy a tudatában lennél.

A lelked mélyén szereted őket, s ők is viszontszeretnek téged. A családtagok mindig szeretik egymást, néha azonban ez a szeretet a harag álarcát ölti magára. Pedig a testvér iránt érzett düh lélekromboló, akkor is, ha van rá ok. Nem tudnál-e megbocsátani a béke érdekében? Nem tudnál-e először te bocsánatot kérni, vagy kimondani, hogy “szeretlek”?
Ha ezt a kártyát húzod, az egyszarvúak értésedre adják, hogy a testvérednek vagy a barátodnak égető szüksége van a szeretetedre és a megértésedre. Hatalmadban áll, hogy békét teremts a családban.

forrás: dudus.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL