Mai nap üzenete: Engedd el a félelmeidet, és hidd el, hogy biztonságban vagy!

Mai nap üzenete: Engedd el a félelmeidet, és hidd el, hogy biztonságban vagy!

Amikor ismeretlen területre érsz, teljesen természetes, hogy felkavarodnak a dolgok. Gondolatban mindenféle szörnyű forgatókönyvek játszódnak le azzal kapcsolatban, hogy mi minden rossz történhet. Kétségek gyötörhetnek, bizonytalannak érezheted magad, s az előtted álló út tele lehet kihívással és veszéllyel. Esetleg meg is akadsz olykor, és nem mersz továbblépni.

Félelmeink nagy része valójában nem is az. Az igazi félelem ösztönös reakció, amely valóságos életveszély esetén jelentkezik, tehát nem valamilyen helyzet vagy körülmény váltja ki, hanem az is lehet, hogy mi magunk idézzük elő azzal, hogy egy helyzetet életveszélyesnek gondolunk. Legyél higgadt és éber, s hidd el, hogy valójában semmi rossz nem történhet veled, ha pedig veszélybe kerülsz, akkor működésbe lépnek az ösztöneid.

Ha pedig ez a helyzet, tudni fogod, hogy mit kell tenned. Ha tisztában vagy vele, hogy a saját gondolataid miatt érzel félelmet, és hogy igazán semmilyen valóságalapja nincs, lassan vegyél néhány mély lélegzetet. Szólítsd meg azokat a szellemeket, amelyek korábban is segítettek, megóvtak már. Egy kis biztatásért fordulj egy közeli baráthoz vagy családtaghoz, ők majd segítenek összeszedni magadat. Idézd fel a múltból azokat az eseteket. amikor féltél vagy veszélyben voltál, és nemcsak hogy túlélted, hanem sérülés nélkül megúsztad az ügyet.

Az is megoldás, ha átnevezed félelem szót: hívd inkább izgalomnak, hiszen ez a kettő hasonlóképpen mutatkozik az embernél. A legfontosabb, hogy bízz a spirituális vezéredben, az ösztöneidben és a barátaidban, akik mind vigyáznak rád az utadon.


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL