MÁJUS 11 SZÁZSZOROS TEREMTŐ NAP! TELIHOLD A BIKA JEGYÉBEN: VÁLTOZÁS, ELENGEDÉS

Azt hiszem, nincs a mostaninál tökéletesebb alkalom a megnyílásra. Méghozzá azért, mert a felgyorsult energiák hatására, azonnali eredmények születhetnek. A telihold bátorságra biztat! Ideje lezárni a mérgező helyzeteket, és megengedni magadnak azon dolgokat, melyek boldoggá tesznek.

2017. május 10-én 23 óra 43 perckor telihold lesz a Bika havában. Teliholdkor a Nap és a Hold szemben állnak egymással az égen. A Bika Nap tudatossága, fizikai szintű ragaszkodása áll az egyik oldalon, a másik oldalon a Skorpió Hold, ahol a tudatalattiban őrizzük érzelmi természetű ragaszkodásainkat.A Skorpió és a Bika jegye összefügg a birtoklással. A Bika a túlzott ragaszkodás, a Skorpió a sérelmek és a bosszúvágy. Míg a Bikának azt kell megtanulnia, hogy önzetlenül képes legyen adni és elengedni, addig a Skorpiónak az elengedés mellett az elfogadást kell megtanulnia.

(Krősz Zsuzsa, asztrológus http://csillagosvenyjosda.hu)

Most különösen igaz, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Aki megoldást akar, megkapja. Tudom, dolgozni kell érte. De most megoldásra kerülhet BÁRMI. Nem kell tovább vinni az évek óta cipelt terheket, melyek súlya alatt már félig összerogytál. Holnap megújult erővel indulhatsz valóra váltani álmaidat. Csak döntsd el, hogy nem beletörődsz és nem feladod, hanem addig kutatsz, míg megtalálod a megoldást.

Ma szánj egy kis időt arra, hogy letisztázd magadban, mire vágysz igazán. Mi az, amit szeretnél stabilizálni az életedben. És vajon mi az, amit még mindig nem tudtál szélnek ereszteni mindahhoz, hogy ezt elérd!?

“Úgy gondolom, minden okkal történik. Az emberek változnak, ezért képes vagy megtanulni elengedni, a dolgok rossz irányba haladhatnak, ezért értékelni tudod, amikor jó felé mennek, elhiszed a hazugságokat, de egy idő után megtanulsz csak magadban bízni. És néha a jó dolgok szétesnek, hogy jobb dolgok születhessenek.”

MÁJUS 11 SZÁZSZOROS TEREMTŐ NAP!

KATTINTS AZ ALÁBBI LINKRE!


9 működő módszer, amellyel kezedbe veheted a mai újhold százszoros teremtő energiáit, neked is segít!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL