Május 19. Telihold és Tízmilliószoros nap egyben!

Május 19. Telihold és Tízmilliószoros nap egyben!

Készülj fel rá, mert igen erős energiák lesznek érezhetőek!

A Bika és a Skorpió tengely az elengedés és egyesülés, az életörömök és belefásulás, a létvágy és az elmúlás páros energiáit erősíti fel. Nagyon mélyen a tudatalattiba fogunk leásni ezen a napon, hogy felhozzuk mindazokat az elfojtások, és sérelmeket, amiket eddig átéltünk. Azok az elnyomott traumák kerülhetnek most felszínre, amelyek eddig akadályozták az életünket.

Nem lesz egy kellemes találkozás, de a végeredmény egy felszabadult, megújult, energiákban gazdag, tiszta lappal induló időszak lesz. A tudatalattinkban rejtőző félelmek és kétségek soha nem hagyják, hogy teljesen önfeledt életet éljünk. Le kell ásnunk, szembe kell nézzünk velük, ahhoz, hogy felszabadulhassunk.

Ebben a belső munkában segítségünkre lesz a Rákban lévő Mars is. Felerősödnek a gyerekkori élmények, akár álom formájában is jelentkezhetnek, és erős érzelmeket vonnak maguk után. A Telihold amúgy is mindig erős érzelmeket hoz felszínre, de most a vizes jegyek hatására még jobban meg kell küzdenünk a szentimentális énünkkel.Mivel a Mars és a Hold egymás házaiban vannak, ezért a drámai hatás még jobban fokozódik.

Lehetőségünk adódik arra, hogy a múlt sérelmeit elengedjük, most könnyen gyógyulnak a sebeink. Változtassunk érzelmi hozzáállásunkon, nem lesz könnyű, de ha most elkezdjük a belső munkát, akkor rövid időn belül szép eredményeknek örvendhetünk.

A Bikában lévő Vénusz három héten keresztül a szerelem, szerencse, és anyagi energiákat erősíti, jó ha elhisszük, hogy méltóak vagyunk élvezni maximálisan ezeket a dolgokat. Most itt az ideje, hogy leszámoljunk azzal a berögződött felfogással, hogy “sosem lesz nekem annyi pénzem”. Higgyük el, hogy értékes személyek vagyunk, megérdemeljük a harmonikus életet, és teremtsünk rendet önmagunkban. Ehhez most minden energetikai segítséget meg fogunk kapni, csak el kell indulnunk az úton.

A Tízmilliószoros nap most tízmilliós erejű lehetőséget ad arra, hogy egy olyan életet teremtsünk, amelyre mindig is vágytunk. Számoljunk le a hiedelmeinkkel és a belső korlátainkkal, higgyük el, hogy megérdemeljük! Álmodozzunk, kerüljük a negatív helyzeteket, a panaszkodó, pesszimista embereket, de vigyázzunk arra, hogy ne görcsöljünk rá semmire.

Használjuk ki a lehető legjobban ezt a támogatói napot, csak olyan dologgal foglalkozzunk, ami a testünknek és lelkünknek egyaránt jólesik!


FORRÁS: https://filantropikum.com/majus-19-telihold-es-tizmillioszoros-nap-egyben/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL