Március 18. Telihold és tízmilliószoros teremtő nap: Elengedni a függőségeket és helyet adni az újnak

Március 18. Telihold és tízmilliószoros teremtő nap: Elengedni a függőségeket és helyet adni az újnak

Vajon hányszor érezted már életedben, hogy egy hatalmas labirintusban sétálsz, és nem találod a kiutat? Újra és újra beleesel ugyanabba a gödörbe. A végén már ahhoz sincs erőd, hogy kimássz belőle, és az öngyűlölet benned hatalmassá nő. A keletkezett hiányérzetet pedig elkezded máshonnan pótolni.

Mi az, amihez a szeretetlen időszakokban leginkább fordulsz? Cigaretta, csokoládé, alkohol, szerencsejáték, telefon, vásárlás, munka, esetleg valami más?

Ahhoz, hogy el tudd engedni a kényszeres cselekedeteidet, bíznod kell magadban! Ahhoz, hogy bízni tudj, őszintén kell szeretned önmagad… Vajon mikor és hol veszítetted el ezt a kapcsolatot a lelkeddel? Amikor olyan mélyen megkínzott az élet, hogy kiüresedtél… És ezt az érzést pótolnod kellett valamivel. Lehet, hogy oly régen történt, hogy már nem emlékszel rá. De vajon képes vagy végre megbocsátani önmagadnak? Hiszen mindannyian hibázunk, mindannyian hordozunk sebeket, amiket próbálunk betakargatni, mert annyira fáj. Emlékszel, amikor úrrá lett rajtad a tehetetlenség érzése? Mikor mondtad ki utoljára tiszta szívvel azt, hogy bízol magadban? Pedig ezen múlik minden!

Sokszor érezted gyermekkorodban, hogy nem bíznak benned eléggé? Vagy inkább azt érezted, hogy nem figyelnek rád, és egyedül maradsz az érzéseiddel? Ezt a hiányzó érzést, ezt az űrt próbálod a függőségeddel megtölteni. Mert amikor ezt teszed, a mélyen sajgó sebek egy kicsit mintha nem fájnának.

Arra kérlek, állj a tükör elé, nézz a saját szemedbe és mondd el, hogy mostantól nem vagy többé önmagad ellensége. A függőséged csupán egy túlélési rendszer része, amíg nem tudod, hogyan élj tudatosan. Mondd ki többször:

„Bízom magamban! szeretem magam!”

A holdfürdő is nagymértékben hozzájárulhat az elengedéshez, tisztuláshoz, így ha teheted, állj ki a hold fényébe, hunyd be a szemed és érezd, ahogy ezüst fényével beborítja a testedet, átmossa minden sejtedet, ezzel megtisztulást hozva testednek, lelkednek és szellemednek egyaránt. Közben mondd ki hangosan, mi mindentől szeretnél megszabadulni, mi az, amit nem akarsz tovább magaddal cipelni az úton.

A mai nap erős energiái támogatnak téged, így mindenképpen érdemes időt fordítanod önmagadra!

Telihold meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=YrY-GDNYSaM&t=2s

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen: (http://elozoeletek.blogspot.com)


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL