MÁRCIUS 21. TELIHOLD – A SORSFORDULAT

MÁRCIUS 21. TELIHOLD – A SORSFORDULAT

A márciusi telihold környékén mindannyian számíthatunk sorsfordító változásokra. Elképzelhető, hogy eleinte apró jeleknek tűnnek, majd később jövünk rá, hogy bizony hatással vannak egész jövőnkre.

2012. december 21-én az egész világ várta a csodát. Sokan hitték, hogy rövid idő alatt átalakul a Föld, megemelkedik a rezgésszint és egy sokkal harmonikusabb, boldogabb világban élhetünk.

Már akkor is biztos voltam benne, hogy az emberiség nem érett még meg a változásra. Amíg tele vagyunk félelmekkel, gyűlölettel, fájdalmakkal, csupa alacsony rezgésű érzelemmel, addig lehetetlen egy magasabb rezgésű világban léteznünk. Amíg nem figyelünk oda arra, mivel tápláljuk a testünket, addig folyamatosan húzzuk le magunkat.

Azt gondolom, az elmúlt 6-8 évben volt lehetőségünk felkészülni erre az átalakulásra. A változás szükségszerű, hiszen a föld a régi energiákban már nem tudja fenntartani magát. Megérettünk a megújulásra.

Azok az emberek, akik ebben az időszakban tudatosak voltak, dolgoztak azon, hogy elengedjék a múltat, megváljanak a szenvedésektől, a fájdalmaktól, és sikerült megbocsátaniuk, vagyis nem hordozzák magukkal a múlt batyuit, hirtelen vehet rendkívül jó irányt az életük. Most nagy esély van arra, ha önmagukra találtak, akkor rálelnek a lelkük másik felére, a valódi hivatásukra. Ráéreznek, merre van az útjuk, mit kell tenniük. A teremtés mestereivé válnak.

Az utóbbi időben sokan hagyták el a földet, mert nem bírták elviselni a változásokat, és úgy döntöttek, nem kívánnak részesei lenni az átalakulásnak.

Azt gondolom, hogy most óriási erőre van szükségünk… bátorságra… Hiszen ahhoz, hogy megszülessen az új, el kell engedni a régit. Ez mindig fájdalommal jár. Talán érzed is, hogy amíg azon dolgozol, hogy újrateremtsd önmagad, az élet azon dolgozik, hogy újrateremtse körülőtted a helyzeteket. Leválasztanak Rólad embereket, régi emlékeket és helyzeteket. Aki ragaszkodik a múlthoz, annak “nehezen fog jönni a jövő”. Aki beleragad a régi mintákba, az ne várjon mást, mint ami a múltban körbevette. Ha változást szeretnél, változnod kell!

A másik dolog, amire érdemes odafigyelni az, hogyan táplálod a testedet. Azok a táplálékok, amik a régi energiában hasznodra váltak, most egyenesen rombolók lehetnek. Talán érzed is, hogy teljesen mások a tested igényei. Azok a táplékok, amik erőteljesen földelnek, most elnehezíthetnek, ha a lelked rezgésszintje emelkedik. Ez okozhat gyulladásokat, mozgásszervi fájdalmakat, bőrproblémákat, kiütéseket, viszketést, meggyengítheti a májat, az egész emésztőrendszert.

Itt az idő magasabb rezgésű ételekkel táplálni a fizikai testet (sokkal több friss zöldség és gyümölcs), és észre fogod venni, hogy sokkal tisztábban gondolkozol és érzel, könnyedebb vagy és jobb a közérzeted is. Nem beszélve arról, hogy sokkal gyorsabban tudod meggyógyítani magad.

Ideje letenni minden függőséget és átvenni az irányítást az életed felett. Azt kell megérteni, hogy most minden gondolatod, érzésed, szavad és cselekedeted sokszorosan hat, mint amit eddig megszoktál. Pillanatok alatt teremthetsz poklot vagy áloméletet. A döntés a Tiéd!

Az biztos, hogy az átalakulás megkezdődött. Hogy hogyan tovább? Én sem tudom. Egyenlőre ennyit tudok, hogy ideje megemelni a rezgésszintünket, hogy könnyedén tudjunk létezni a világban. Hogy egészségesek, biztonságot és boldogságot teremtsünk, ne félelmeket és fájdalmakat.

Ne ijedjen meg senki, ha felerősödnek a pánik tünetek, a testi fájdalmak. Ne feledjük, hogy ez is csak egy átmenet. Ha most tudatosak vagyunk, akkor rövidesen azt az életet fogjuk élni, amiről mindig is álmodtunk.

Csodás teremtéseket kívánok Nektek!

Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL