Március 24 Újhold: A férfi- és női energiák újjászületése

Március 24 Újhold: A férfi- és női energiák újjászületése

A márciusi újhold teremtő energiái megnyithatják a szívedet. Különleges nap a mai. 

Szeretem a 24-es számot, mely a szerelmet, a pénzt, a kreativitást szimbolizálja egyben. Tökéletesen alkalmas randevúra, eljegyzésre, esküvőre, bármilyen kreatív tevékenységre, de akár pénzteremtő “mágiára” is. 

Ahogy hosszabbodnak a nappalok, és több a fény az életünkben, lelkünk is egyre inkább kivirágzik. Az eddigi tehetetlenséget tetterő váltja fel, és a búskomorságot az öröm. Mintha élet költözne minden sejtünkbe. Mindez csupán akkor következik be, ha hajlandóságot mutatunk a változásra, és másképp reagálunk a dolgokra, mint eddig.

Itt az ideje annak, hogy szárnyaljon a lelkünk. Ez az időszak cselekvésre késztet. Még mindig a tisztulás van előtérben, érdemes méregtelenítő napokat tartani, hiszen ezek segítik a lélek megújulását is.

Földanya is éledezik, lassan virágzik a  természet. Mi is ébredezünk a téli álomból. Egyre világosabbak a nappalok, az emberek szívébe is melegség költözik.

Globálisan olyan energiák mozognak, melyek gyógyulásra késztetik a nőiséget, a férfiasságot. Kreativításunk feléled, az intuitív energiák megerősödnek.

Fáj valami? Keresd meg az okát, miért kínzod magad. Állandóan bántanak? Idézd fel, mi volt az az élmény, ami elvette a hited! Ami miatt azt érzed, nem vagy méltó a boldogságra. Ha megvan, bocsáss meg a másiknak, és magadnak is, hogy oly sokáig éltél ebben a szenvedésben. Így tudod felszabadítani magad.

Ebben a gyors energiában nagy iramban lehet megszabadulni a félelmektől, csak figyelj oda a tested és lelked jelzéseire. És ami még nehezebb, cselekedj ezek szerint. Hidd el, a megváltás nem érkezik kívülről. Senki más nem tud megszabadítani a karmától, a félelmektől, fájdalmaktól, mint te saját magad.

Érezheted, hogy a felemelkedés felgyorsul. Tovább emelkedik a föld rezgésszintje, ez az egyén életében is óriási változásokat hozhat. Akiben ott a bűntudat a múlt miatt, vagy nem lép tovább, nem változtat azon, ami őt visszahúzza, olyan fordulatokra számíthat, ami észhez téríti. Ezek lehetnek nagyon kemények, pont azért, hogy ne tudjanak elmenni mellette.

Ha valamit megértesz, elengedsz, az fél siker. A felszabadulás akkor történik meg, ha beépíted mindennapjaidba azt, amit megértettél. Tehát a cselekvés a tied. A tudás mit sem ér, ha nem ülteted át a fizikai világba. Az kevés, ha tudod, hogy meg kellene bocsátani, de nem teszed meg. Kevés, ha tudod, tisztulni kellene, de nem törekszel rá. Az kevés, ha tudod, ki kellene lépned egy mérgező kapcsolatból, de nem teszed meg.

Hidd el, míg ott a múlt energiája, nincs hely az újnak. Egy edénybe is hiába próbálsz több vizet önteni, túlcsordul. Ha lefeded, kidurran.

Itt a nagytakarítás ideje. Tisztítani testünket, lelkünket, környezetünket. Ne sajnáld elengedni, ami már nem visz előrébb. Nemsokára hálatelt szívvel tekintesz majd vissza erre az időszakra, amikor megváltál a felesleges dolgoktól.

Engedd, hogy ez az ébredés időszaka legyen. Nyílj meg a fénynek, és engedd, hogy átvegye a félelmek helyét. Használd ezt az időt annak tisztázására, mire vágyik a lelked. De ne feledd el megtenni a fizikai létben hozzá szükséges lépéseket!

Kellemes újjászületést és teremtést kívánok!

Kép forrása: pixabay.com
Guzsik-Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve innen:  (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “áldás” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL