Március 6. Újhold – Teremtő időszak

Március 6. Újhold – Teremtő időszak

A március 6 (újhold) és a március 21 (telihold) közötti időszak rendkívül fontos időszak az idei évben. Olyan erős teremtő energiák vannak, hogy bármit könnyűszerrel megvalósíthatunk. Így különösen fontos, hogy ezekben a napokban milyen gondolatoknak, érzéseknek, szavaknak és tetteknek adunk teret.

Ha már jóideje tudatosan járod az utad, és folyamatosan engeded el a múlt fájdalmait, blokkjait, akkor nagy valószínűséggel elkezdenek beérni a legmélyebbről feltörő vágyaid.

Vigyázz, mert ha folyamatosan negatív gondolataid vannak, akkor bizony könnyen meglehet, hogy az életed napok alatt katasztrófák sorozata követi majd.

Újhold napján mindig fordítok időt arra, hogy átgondoljam, mi minden érett meg az életemben a változásra. Átértékelem az elmúlt időszakom, és megtervezem az előttem álló néhány hetet.

Kinyilatkoztatom, mi mindent szeretnék megvalósítani, miben kérem az Univerzum segítségét, majd cserébe felajánlást teszek a Holdnak. Hiszen tudom, hogyan működik az élet egyik legfontosabb törvénye, az “adok-kapok”. Soha, senkitől és semmitől nem várok el semmit, ha nem tudom pótolni egy ugyanolyan értékű energiával.

Tudom, hogy az Univerzum megad nekünk bármit, ha hajlandóak vagyunk az árát megfizetni. IGEN, mindenért tenni kell. Ha csak elvárunk és kapni akarunk, de adni nem, felborul az egyensúly.

Ha pl. egészségesebbé akarod tenni a testedet, akkor ajánld fel ennek érdekében, hogy heti néhány alkalommal sportolni fogsz (vagy nem eszel cukrot). Ha az anyagi javaidat szeretnéd gyarapítani, ajánld fel, hogy napi 1-2 órát önfejlesztésre szánsz… vagy túlórázol.

Észre fogod venni, hogy szép lassan elkezdenek valóra válni az álmaid.

Bár tapasztalataim szerint érzéseinkkel az év minden napján ugyanúgy magokat vetünk el, amik aztán kikelnek, mégis örülök, ha ezeken a teremtő napokon kicsit jobban odafigyelünk önmagunkra. Talán a kollektív tudat is besegít, hiszen ilyenkor sokkal többen dolgoznak céljaik elérésen. Tehát van valami misztikus ezekben a napokban.

Lehetne a mai teremtésünk egyik legfontosabb része, hogy gondolatban felépítünk egy hidat, mely valódi önmagunkhoz vezet. A híd túloldalán ott állsz Te, mint az a tökéletes Éned, amilyen mindig is szerettél volna lenni. Képzeld el minél részletesebben.

Figyeld meg, milyen a kisugárzásod, mit közvetít a szemed. Boldog vagy és elégedett. Figyelj meg minden apró részletet: a hajad, az öltözeted, a magabiztosságod. Sugárzik Rólad, hogy tökéletesen tisztában vagy Önmagaddal. Azt az életet éled, amit mindig szerettél volna.

Lásd, hogy pontosan olyan társ van melletted, amire mindig is vágytál. Az egész életed tökéletes. Láss mindent, ami fontos Számodra.

A végén mindketten elindultok a hídon, Te az egyik végén, tökéletes Éned pedig a másikon, majd a közepén találkoztok. Érezd, ahogy eggyé olvadsz tökéletes önmagaddal, aki már most is ott él Benned…

Ezt a két hetet fordítsd arra, hogy ráérezz, mire vágysz igazán. Sok esetben azért boldogtalanok az emberek, mert nem ismerik annyira önmagukat, hogy egyáltalán tudják azt, mi teszi boldoggá őket.

Ebben a két hétben még számtalan változás bekövetkezhet. Engedd el a görcsösséget, a megfelelni vágyást, és észre fogod venni, hogy életed egyre boldogabb.

Ha anyagi stabiliásra vágysz, engedd el azt a szükségletedet, hogy egész nap a hiány miatt aggódsz.

Ha szerelemre vágysz, ne a magányodra fókuszálj. Csak ragyogj, érezd jól magad. Ne akarj görcsösen bevonzani. Míg nem tanulod meg az elengedés és a hit leckéjét, szinte lehetetlen vállalkozás.

Ha emberi kapcsolataid “szorulnak javításra”, akkor az elfogadás leckéjével küzdesz. Ne akarj senkin változtatni. Mindenki úgy jó, ahogy van. Amint elkezdi zavarni önmaga, változni fog. De erre mindenkinek meg kell érnie. Ne akard befolyásolni. Viszont ha Te változol, észre fogod venni, hogy az emberek megváltoznak Veled szemben.

SOHA ne a hiányra figyelj! Keresd meg azokat a pontokat az életedben, amiért hálás tudsz lenni, és ezzel máris rengeteg jót vonzol magadhoz. Ne legyél elégedetlen. Mindenki ott tart az életében, ahol akar, még ha ez furcsán hangzik is. Mi magunk hívtuk életre ezeket az eseményeket, minden a mi hozzájárulásunkkal történik.

Egy hős az az ember, aki szembenéz saját sötét oldalával és a menekülés helyett a harc mellett dönt.Ha az időt húzod, csak magad ellen dolgozol. Elérkezett az idő, hogy felszabadítsd önmagad!

Csodákkal teli teremtést kívánok Nektek!

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL