Meghívó a boldog élethez: Ismerd meg Eloahét, a szívek angyalát

Meghívó a boldog élethez: Ismerd meg Eloahét, a szívek angyalát

Kedves Lelkek, ma egy rendkívül különleges és mélyen inspiráló üzenettel érkeztem hozzátok. Felfedezzük Eloahé, a Boldogság Angyalának történetét, aki az égiek közül érkezett, hogy elhozza a boldogságot azoknak, akik tiszta szívvel hisznek benne. Eloahé nem csupán egy angyal; ő a szívünk mélyében lakozó öröm és béke megtestesülése. Ma megosztom veletek Eloahé üzenetét, egy gyönyörű angyali boldogság imát, áldást, és egy jövendőmondást, amely útmutatást ad a közelgő időszakra.

Eloahé csodás tulajdonságai

Eloahé, aki a szívünk legmélyére hatolva ébreszti fel a boldogságot, az örömöt és a szeretetet, ő a tiszta szándék hírnöke. Különleges képessége, hogy felismeri és meggyógyítja a lelki sebeket, amelyek akadályozzák a boldogságunkat. Eloahé energiaja olyan, mint egy gyengéd, ám erőteljes fény, amely képes áttörni a legmélyebb sötétséget is, hogy helyette béke és szeretet költözzön a szívekbe.

Eloahé Angyali Boldogság Imája:

Drága Eloahé, a Szívek Angyalának, Küldj nekünk fényt, hogy megtaláljuk utunkat a boldogság felé. Töltsd meg szívünket örömmel és béke érzésével, segíts nekünk, hogy a szeretetet minden cselekedetünkkel kifejezhessük. Nyisd meg szemünket és szívünket az élet apró csodái előtt, hogy minden nap hálát adhassunk értük. Vezess minket a bölcsesség és megértés útján, hogy megláthassuk a boldogság igazi forrását magunkban.

Ámen.

Eloahé angyal áldása:

Eloahé áldása övezze körül életed minden területét, hozva fényt, szeretetet és örömöt. Legyen jelenléte veled minden nap, mint egy lágy simítás, ami emlékeztet a belső béke és harmonia megtalálásának fontosságára. Áldások áradjanak életedbe, amelyek lehetővé teszik, hogy a boldogság új és váratlan formáiban gyönyörködhess!

A következő időszakban várj a változásokra, amelyek Eloahé segítségével közelítenek feléd. Ezek a változások lehetőséget adnak a fejlődésre, és mélyebb önismeretre. Eloahé vezetése alatt megtalálhatod a békét a változások közepette, és ráébredhetsz, hogy a boldogság valódi forrása belülről fakad. Engedd, hogy ez az angyali jelenlét vezessen téged a belső fény felé, ahol a szeretet és öröm vár.

Kedves Olvasók, ha érzitek Eloahé szeretetteljes jelenlétét, és inspirált benneteket ez az üzenet, kérlek, osszátok meg másokkal is. Hagyjuk, hogy a szeretet és a boldogság fénye átjárja a világot. Megosztásoddal nem csak saját lelkedet gazdagítod, de másoknak is lehetőséget adsz arra, hogy megtapasztalják Eloahé áldását. Osszátok meg ezt az üzenetet, és nyissatok ajtót a boldogságra, nem csak magatok, hanem mindenki más számára is.

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!