Meglepő Üzenet az Univerzumból: Minden Probléma, ami Nyomasztott, Most Eltűnik!

Meglepő Üzenet az Univerzumból: Minden Probléma, ami Nyomasztott, Most Eltűnik!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Szeretett Olvasóim,

Hatalmas és boldog hírt hozok az Univerzumtól ma. A fátyol felemelkedik, a sötét felhők szétoszlanak, és a nap fénye ragyogásával világosság tölti be szívünket és lelkünket. Egy új üzenet, egy új nap, egy új lehetőség – így szól az Univerzum mai üzenete: minden probléma, ami eddig nyomasztott, most eltűnik!

Az Univerzum csodálatos bölcsességgel és végtelen szeretettel súgja nekünk, hogy a problémák, amelyek aggodalmat okoztak, és gátoltak minket, most távoznak. Ahogy a nap felkel, úgy tűnnek el az aggasztó gondolatok, és helyüket átveszi a béke, a szeretet és a remény.

Az Univerzum azt súgja, hogy bízzunk benne. Engedjük el a félelmeinket, az aggodalmakat és a problémákat, és hagyjuk, hogy a fényes energia eltöltse a terünket. Engedjük, hogy ez a gyógyító energia kisöpörje lelkünk sarkából a nyomasztó gondokat.

Következzen egy ima, amely segíthet a problémák elengedésében:

“Drága Univerzum, hálás vagyok a szeretetedért és végtelen bölcsességedért. Kérem, segíts engem, hogy elengedjem mindazokat a problémákat, amelyek nyomasztanak. Engedd, hogy a fényed betöltse a lelkemet, és átjárja a szívemet. Így legyen.”

Ezzel az imával átadjuk problémáinkat az Univerzum kezébe, és engedjük, hogy azokat elvegye, és helyére fényt és szeretetet adjon.

Engedjétek meg, hogy az Univerzum áldását is átadjam:

“Az Univerzum szeretete és bölcsessége veled legyen. A problémák, amelyek nyomasztottak, eltűnnek, és helyüket átveszi a béke, a szeretet és a megértés. Ez az áldás veled marad, most és mindörökké. Így legyen.”

Kedves Olvasóim, tartsátok szívben és emlékezetben ezt a mai üzenetet. Osszátok meg szeretteitekkel, hogy ők is részesülhessenek az Univerzum bölcsességében és szeretetében. Együtt építhetjük a fényt és a szeretetet, amely minden problémát elűz, és minden sötétséget világossá tesz.

Jó utat kívánok mindenkinek ezen a csodálatos úton, az Univerzum szeretete és fénye vezessen minden lépéseteket!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK