Melyik ajtón lépnél be? Képes pszichológiai teszt a valódi személyiségedről

Válassz egy ajtót, megmondom, ki vagy: ne gondolkodj sokat, válaszd ki azt, amely első pillantásra megtetszik:

Ez a teszt Erdélyből származik, és azt bizonyítja, hogy az ajtó, amelyiket kiválasztod, a személyiségedről is árulkodik.

1. Vicces és kreatív személyiség, akit optimizmus és derűlátás jellemez

Szeretsz gondoskodni a környezetedről, bármire képes lennél azért, hogy szeretteidet mosolyogni lásd, és képes vagy értékelni az élet egészen apró örömeit is. Az a fajta ember vagy, aki mindig készen áll a nagy utazásra, ahol egészen új benyomásokat, érzéseket tapasztalhatsz meg. Szívesen próbálsz ki mindent, amiben még nem volt részed, szereted a különleges dolgokat (beleértve a különleges gasztronómiai élvezeteket is), és érdeklődéssel hallgatsz mindent, ami számodra még ismeretlen

2. Olyan személyiség vagy, aki kedveli az egyszerű életet

Rendkívül nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, éppen ezért a legtöbb barátod, ismerősöd szívesen fordul hozzád segítségért egy-egy fontosabb döntés meghozatala előtt. Képes vagy hideg fejjel gondolkodni, és maximálisan beleképzeled magad a másik sorsába, ezért tanácsaid a legtöbb esetben hatékonyak. Ez persze nem jelenti azt, hogy a te utad ne lenne kanyargós, és ne lennének problémáid, de pontosan tudod, hogyan kezeld azokat. Ez a hozzáállás mind a magánéletedben, mind a munkád során meghozza számodra a vágyott sikereket. Semminek nem szeretsz túlságosan nagy feneket keríteni, egyszerűen, csendesen éled a minden napjaidat. Ennek csak egyetlen veszélye van: egy idő után könnyen fásulttá válhatsz. Talán néha nem ártana, ha hagynád magad elragadtatni az izgalmak bűvöletében, esetleg belevetnéd magad néhány kalandba, és kipróbálnál olyan dolgokat is, amikben eddig nem volt részed.

3. Kreatív személyiség vagy telis-tele élettel

Szereted magad körülvenni érdekesebbnél érdekesebb emberekkel, és minél több ilyen embert ismersz meg, annál inspirálóbban hat rád, és segíti a fejlődésedet. Bátor vagy és merész, semmi nem képes megijeszteni, és a kockázatvállalások sem állnak távol tőled, még akkor sem, ha néha bizony igencsak kellemetlen szituációkba sodrod saját magadat. Ha kudarc ér, hamar talpra állsz, és akárcsak a főnix, fényesebb és erősebb leszel általa. Kreativitásod és a barátai kapcsolataid kimeríthetetlen energiaforrást jelentenek számodra. Alkalmanként azonban te is rájössz, hogy túlfeszítetted a húrt, és bizony szükséged van egy kis szünetre és csendre. Ilyenkor többnyire elvonulsz, teljesen elszigetelődsz mindenkitől egészen addig, amíg teljesen vissza nem nyered az erődet.

4. Bölcs személy, nemes lélekkel

Minden bizonnyal szívből szereted az állatokat és a természetet, ahogyan az embereket is, akikre tudásod általában inspirálóan hat. Akkor találsz a legjobban önmagadra, ha valamiféle önkéntes segítő munkát végezhetsz, ugyanis a másokról való gondoskodás és támogatás ad értelmet az életednek. Ám ami a leginkább különleges benned, hogy nemcsak másokat halmozol el a benned rejlő hatalmas szeretettel, hanem saját magadat is képes vagy elfogadni és szeretni. Pontosan tudod, hogy ha saját magadat szereted, akkor az egész világ szeretni fog.

5. Olyan személyiség vagy, akinek első a siker és a hírnév

Számodra talán az egyik legfontosabb dolog az, hogy mások elismerjenek, és ennek érdekében szinte mindenre képes vagy. Ugyanakkor csak kevesek rendelkeznek azzal az erővel és eltökéltséggel, amelynek köszönhetően rendkívül keményen tudsz dolgozni, ha a céljaid eléréséről van szó. Talán már gyermekkorodban is voltak olyan álmaid, amelyek megvalósításához szükséges alapköveket már régen leraktad, kiépítetted az utadat, és erről az útról soha, senki nem tud eltéríteni. Túláradó intelligenciád segítségedre van abban, hogy állandóan ragyogj, és egy olyan bájt kölcsönöz számodra, aminek csak kevesen tudnak ellenállni. A gond csak az, hogy időnként annyira élvezed a sikert és a hírnevet, hogy teljesen elfeledkezel a szeretteidről, és úgy érzed, képtelen vagy értékelni az élet apró örömeit. Pedig hidd el, hogy időnként egy reggeli a kedveseddel, vagy egy séta a parkban értékesebb élményekkel ruház fel, mint bármilyen hírnév.

6. Magabiztos, dinamikus és rendkívül gyakorlatias személyiség

Természetesen ezek a tulajdonságok segítenek hozzá a sikerhez, és ahhoz, hogy az akadályokat viszonylag könnyedén le tudod küzdeni. Csak a hozzád közelállóknak mutatod meg, hogy az erős, határozott külső meleg és nagylelkű belsőt takar. Ezzel a kettősséggel tudod megtartani életedben az egyensúlyt. Ugyanakkor néha elengedhetetlen lenne, hogy a hétköznapi emberek ne csak a szigorú, merev és hajthatatlan énedet lássák, hiszen olyan értékeket kaphatsz ezáltal tőlük, ami a te fejlődésedet is segítheti.

7. Bölcs személyiség nagy adag spiritualitással

Meglepő módon kötődsz a spirituális világhoz, amit szeretnél teljes mértékben felfedezni és megismerni. Ha tehetnéd, akkor e téren a végtelenbe jutnál, fel, a legmagasabb csúcsokra. Szíved szerint bebolyonganád az egész világot, és mindenkit a kebledre ölelnél. Rendkívül kreatív vagy, már-már túláradó fantáziavilággal rendelkezel, és forradalmian új ötletekkel vagy képes meglepni a környezetedet. A konzervatív emberek egyenesen taszítanak. Ha bízol saját magadban, akkor kitűzött céljaidat könnyedén elérheted.

8. Furfangos, gyors észjárású személyiség, akinek mindig sikerül megtalálni a legjobb megoldást

Környezeted gyakran támaszkodik a szervezési ismeretedre és újszerű meglátásaidra. Akkor vagy a leghatékonyabb, ha megtalálod azon embereket, akikkel megfelelően, csapatban tudsz együtt dolgozni. Rendkívül kreatív és ügyes ember vagy, mindenféle tevékenységhez tehetséged van, főleg ahhoz, ami kétkezi munkát igényel. Feladataid végzése közben nagyon odafigyelsz minden részletre, mégis rövid idő alatt képes vagy megoldani a dolgokat, és mindig tiszta fejjel gondolsz végig mindent. Elvárod, hogy a saját magad által alkotott.

9. Értékeled a stabilitást és a jólétet

Mivel minden részletre alaposan odafigyelsz, és életed középpontjában a minőség áll, környezeted szívesen támaszkodik rád bármiben. Rendkívül büszke vagy arra, amit az életben elértél. Szereted a biztonságot és a kényelmet, igazi családcentrikus ember vagy, aki igyekszik megteremteni ezt a biztonságot és az anyagi jólétet a szerettei számára is. Problémáidról, személyes ügyeidről nem szívesen beszélsz másoknak, pedig időnként érdemes lenne tanújelét adnod annak, hogy te sem vagy sebezhetetlen. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi támogatást kapsz majd a környezetedtől.

Forrás: facebook

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL