Melyik állatot látod meg elsőként a képen? – ez sokat elárul a személyiségedről!

Melyik állatot látod meg elsőként a képen? – ez sokat elárul a személyiségedről!

A bennünk rejlő tudatalattink sokszor többet is elárul személyiségünkről, mint amire mi magunk gondolnánk.

Szakemberek úgy vélik, hogy a tudatalattinkban halmozódik fel az összes általunk megélt öröm, félelem, hit, netán megvetés, emlék és képesség, még ha nem is emlékszünk mindenikre konkrétan. Az érdekes, hogy mindez kapcsolódik a tudatos viselkedésünkhöz.

Az alábbiakban figyeld meg a képet és válaszd ki annak az állatnak a jelentéstartalmát, melyet elsőre fedeztél fel!

1. Zebra

Ha ezt láttad először, akkor te egy nagyon aktív és spontán személyiség vagy, aki nagy hatással van környezetére. Barátaid számára mindig szerethető társaság vagy, kommunikációs készséged kitűnő, mely következtében az ügynöki állás bizonyul ideálisnak számodra. Könnyen megunod az ismétlődő munkákat, mivel folyamatosan igényed van az újra, a változásra.

2. Cica

Ha ezt fedezted fel elsőre, olyan ember vagy, aki nem szeret sokat beszélgetni, ezért aztán sokan félénknek is tartanak. A valóságban azonban te tisztes távolból szereted nézni az eseményeket, és egyáltalán nem érdekel, mit gondolnak mások rólad. Szabad és független egyéniség vagy, aki mindig saját elvei és szabályai szerint cselekszik.

3. Kacsa

Ebben az esetben, te 100%-an optimista személyiség vagy, akit semmi és senki nem képes elkeseríteni. Számodra nem félig van az a bizonyos pohár, hanem minden esetben csordultig. Szeretsz új dolgokat megtapasztalni, átélni és elsajátítani, mivel kíváncsiságod nem ismer határokat.

4. Koala maci

Ez esetben te egy rendkívül nyugodt személyiség vagy, aki mindig a saját ritmusának megfelelően éli a mindennapjait. Érzékeny, odaadó, gondoskodó ember vagy, akire mindig számíthatnak a barátai. Annyira önfeláldozó vagy, hogy meg sem fordul a fejedben, hogy viszonzást várj a segítségeidért másoktól.

5. Elefánt

Ha ezt láttad meg először, akkor minden bizonnyal te egy eredeti személyiség vagy, aki mindig ügyel az őt körülvevő környezetre. Lojális és felelősségteljes vagy, akire mindig számíthat a család és a barátok. Nem csak jó hallgatóság vagy, hanem a problémák megoldásában is mindig jeleskedsz.

6. Medve

Ebben az esetben, egy nagyon logikus, konzervatív és hagyománytisztelő személynek bizonyulsz, és e szerint éled a mindennapjaidat is. Csendes és figyelmes vagy, aki mindig kerüli a zajt és a nyüzsgést. Jó diplomatikus készséggel rendelkezel, és hiszel a saját magad állította szabályokban. Munkádra a maximalizmus a jellemző és ezt várod el másoktól is.

7. Zsiráf

Ez esetben te egy rugalmas személyiség vagy, aki könnyen képes alkalmazkodni minden társasághoz és rövid időn belül a társaság szívévé és lelkévé válik. Szeretsz kommunikálni és ezt bárkivel szívesen teszed. Barátaidhoz lojális vagy és tőlük is ezt várod el adott esetben. Nem szereted a megszokott dolgokat, ezért is fordul elő, hogy gyakran váltasz munkahelyet vagy hobbyt is.

8. Disznó

Te egy független személyiség vagy, aki akkor teljesít a legjobban, ha békén hagyják. Éles elme jellemez, és figyelmed képes kiterjedni a legapróbb részletekre is.

9. Nyúl

Nagyon kreatív személyiség vagy, tele energiával és mérhetetlen boldogságod is ragadós a környezetedre nézve. Mivel mindig mosoly ül az arcodon, sokan szeretnének barátjuknak tudni. Rendkívüli humorérzéked mindig a társaság középpontjává tesz téged, akár a munkahelyen, akár a szórakozás terén. Figyelmes és empatikus személyiséged szereti, ha boldogság vesz körül, de azért neked is szükséged van néha egy kis pihenésre.

10. Oroszlán

Természetednél fogva, te egy vezéregyéniség vagy, aki mindig tudja, hogyan kell meggyőzni másokat saját igazáról. Néha igen domináns tudsz lenni, ami nem nyeri el a környezeted tetszését. Nem félsz a kihívásoktól, sőt szereted, mivel lehetőséget adnak megmutatni önmagadat. Jó stratéga vagy, akit mindig örömmel tölt el egy-egy versenyhelyzet.

11. Bagoly

Mély gondolkodású és megfontolt ember vagy, aki inkább egyedül szeret dolgozni. Szereted a nyugalmat és kerülőd a kaotikus helyzeteket. Maximalizmus jellemzi munkádat és ezt várod el környezetedtől is, sok esetben hiába. Humorodnak és intelligenciádnak köszönhetően, szívesen vannak a barátaid a társaságodban.


FORRÁS: http://filantropikum.com/melyik-allatot-latod-meg-elsokent-a-kepen-ez-sokat-elarul-a-szemelyisegedrol/


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL