Melyik angyal miben segít Neked? Tudd meg, ki segít ha bajban vagy!

Az angyalok segítő szándékkal állnak mellettünk a mindennapok nehézségei közepette.

Az angyalok egyfajta közvetítő szerepet töltenek be Isten és az emberek között, és mindegyikük másban vállal szerepet. Minden arkangyal másban segít, ha valakinek szüksége van rá. Az alábbi felsorolásban öt arkangyalt találsz, és megtudhatod, melyikük segítségét, támogatását és közbenjárását kérheted bizonyos gyakori élethelyzetekben.

 

Mihály arkangyal

Mihály arkangyal akkor segíthet neked, amikor félsz, szorongsz, aggódsz valami miatt. Nemcsak a félelem leküzdésében, de abban is segíthet, hogy megszűnjön a félelmet kiváltó dolog.

Rafael arkangyal

Rafael arkangyal akkor segíthet neked, ha beteg vagy, vagy valakid beteg. Kérd a közbenjárását, ha gyógyulásban reménykedsz, és ő megérzéseid által sugallja a megoldást.

Zuriel angyal

Zuriel arkangyalhoz akkor szoktak fordulni, amikor egy kisbaba a világra jön. Azt kérik tőle, óvja meg a kicsit minden bajtól. Zuriel neked is segíthet, ugyanis másik feladata a gyermeki öröm megtartása a felnőtt szívekben is.

Ariel arkangyal

Isten oroszlánja, a bátor Ariel arkangyal akkor segíthet neked, amikor embert próbáló helyzetbe kerülsz. Önbizalmat, bátorságot adhat neked például egy vizsgához, egy állásinterjúhoz vagy éppen egy beszéd megtartásához.

Gábriel arkangyal

Isten az én erősségem – jelenti a neve, nem is véletlen, hogy segítségével te is részesülhetsz az Istentől áramló erőből. Mindemellett, mivel hírnök, segíti az útjukon azokat, akik írnak.
Forrás: angyalok

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL