Melyik bőségfát választod? Érdekes jóslat vár rád!

Melyik bőségfát választod? Érdekes jóslat vár rád!

A pénzzel teli bőségfát választottad

Igazán pozitív hírek várnak rád, ha a pénzzel teli bőségfát választottad. A nem túl távoli jövőben bámulatos változást tapasztalhatsz az életedben, amelyet követően nagyon sokan irigyen tekintenek majd rád. A legjobb, ha óvatos leszel, és inkább senkinek sem beszélsz az életedben történt különleges lehetőségről. A társasági életben egyre magabiztosabb leszel, és az is biztos, hogy a hozzád leginkább közelállók őszinte támogatását is élvezheted. Szükség esetén segíthetnek a problémák kezelésében is. Kétségtelenül megtapasztalod az életedben a bőséget, ugyanakkor nem biztos, hogy az érzés hosszú távon is boldoggá tesz majd téged. A valódi bőséget ugyanis nem csupán a pénz jelenti. Amikor rádöbbensz erre az igazságra, másként tekintesz az életre, és a boldogságot is máshol kezded el keresni.

 

A gyümölcsökkel teli bőségfát választottad

Különleges jóslat vár rád, ha ezt a bőségfát választottad. Nagyon sokat fogsz kapni a nem túl távoli jövőben. De nem pénzt és nem is gazdagságot, nagyon sok örömet, boldogságot, szeretetet. A pénzügyek miatt sem kell különösebben aggódnod, bár az is igaz, a bőséget nem feltétlenül a pénzben éled meg. Ennek ellenére nyílnak lehetőségek előtted az anyagi fejlődéshez. Amiben ugyanakkor ténylegesen érezheted  a növekedést, az a boldogság, az elégedettség érzése lesz. Nagyon szerencsésnek érezheted majd magad, hiszen olyan érzések ébrednek benned újra, melyeket már hosszú ideje nem tapasztaltál. Mindegy, hogy egyedül élsz vagy a pároddal, a párkapcsolati problémák szertefoszlanak. Előbbi esetén párra találsz, utóbbinál elmélyülnek közöttetek az érzések. A valódi bőség érzése járja át a lelked.


FORRÁS:http://www.szorakozzonline.hu/2018/04/15/melyik-bosegfat-valasztod-erdekes-joslat-var-rad/


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL