Melyik fa tetszik a legjobban? Személyiséged rejtett vonásaira derülhet fény

Melyik fa tetszik a legjobban? Személyiséged rejtett vonásaira derülhet fény!

Nézd meg a képet és válassz egyet a rajta látható 4 fa közül. Ne időzz sokat a döntéseddel. Ezután olvasd el, hogy az adott fa, mit jelent a személyiségedre nézve.

1#

Nagyon nemes lelkű vagy a szó minden értelmében. Nyitott vagy, elfogadó, szívesen adod az idődet, javaidat, lelki támogatásodat azoknak, akiknek szükségük van rá, minden ellenszolgáltatás nélkül. Szeretetet sugárzol és könnyen megbocsátasz azoknak, akik megbántanak téged. Ebből kifolyólag azonban sokan igyekeznek kihasználni, bár ez sem hat meg igazán, hiszen az, aki szívből ad, azt nem lehet kihasználni. Jó, ha ismered a határaidat.

2#

Nagyon felelősségteljes vagy, aki mindig törődik azokkal, akiket szeret. Nagyon jó társaság vagy, aki köré csak úgy gyűlnek az emberek, hiszen mindenki felszabadul a közeledben és minden egyes közösen töltött alkalmat izgalmassá teszel. Keményen dolgozol, és a legjobbat várod el magadtól, ugyanakkor sosem feledkezel meg a legértékesebb dolgokról az életben.

3#

Nagy belső erővel rendelkezel és elképesztően gazdag a képzeletvilágod. Az élet minden területén nagyon megfontoltan döntesz és a választásaiddal járó következményekért mindig vállalod a felelősséget. Mindig a saját fejed után mész, még akkor is, ha mások ezt nem nézik jó szemmel. Különlegességed még inkább fokozza, hogy érzelmileg mindent nagyon mélyen élsz meg.

4# 

Igazán kiegyensúlyozott személyiség vagy, aki minden egyes dolgot több oldalról is megvizsgál és azokat egyenlő módon veszi latba, ha egy kérdésre választ keres. Az emberek tisztelik a véleményedet, mert mindig őszintén nyilvánulsz meg. Nagyon érdekes társaság vagy mások szemében. Aki veled megismerkedik, egy olyan barátra lel, aki mellett soha nem lehet unatkozni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com