Melyik mágikus fát választod? Bámulatos részleteket fedezhetsz fel!

Melyik mágikus fát választod? Bámulatos részleteket fedezhetsz fel!

Ezt meséli rólad az első mágikus fa

Ha ezt a csodás képet választottad, biztosan nagyon romantikus és érzelmes személyiségtípus lehetsz. A legfontosabb, hogy érezhesd a szeretetet és persze azt, hogy téged is szeretnek. Időnként boldogtalannak tűnhetsz, talán azért, mert túlzottan lefoglalnak a gondolataid. Próbálj meg lazítani, pihenni, ereszd szélnek a zavaró gondolatokat. Engedd megpihenni a lelked, töltődj fel az erdőben, a fák között sétálva. Az energiák feltöltenek, felfrissítenek és boldogabbnak érezheted magad, mint korábban bármikor. Kipróbálod?

Ezt meséli a személyiségedről a második mágikus fa

Amennyiben a második fát választottad, nagyon pozitív személyiségtípus lehetsz. Nagyon szereted a társaságot, és téged is sokan kedvelnek vidámságodért, optimista életszemléletedért. Kedveled a vicceket, a humorod páratlan, így az sem véletlen, hogy barátaid nagyon szívesen töltik veled az idejüket. Valójában te vagy a társaság lelke és motorja. Tiszta energiádnak, a belőled áradó életörömnek köszönhetően a többiek jobb embernek érzik magukat melletted. Azért ez óriási érték, igaz?

Ezt fedi fel a személyiségedről a harmadik mágikus fa

Ez a harmadik fa a fantázia, a képzelet szüleménye. Ha ezt a képet választottad, nagyon kreatív típus lehetsz. Szívesen vonulsz a saját magad alkotta valóságba, ahol minden egészen más, mint a valódi világban. Szereted egyedül, a szobádban tölteni az időt, miközben könyvet olvasol vagy a kedvenc filmedet nézed. Mégsem vagy sem magadnak való, sem pesszimista típus. Kifejezetten barátságos és jókedvű embernek ismernek téged a többiek. Harmóniában és egyensúlyban élsz. Tudod, hogy ezt csak kevesen képesek megvalósítani?

FORRÁS: http://www.szorakozzonline.hu/2018/04/05/melyik-magikus-fat-valasztod-bamulatos-reszleteket-fedezhetsz-fel/


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL