Mi a telefonszámod? Ezt a spirituális dolgot üzeni neked!

A numerológiával a környezetünkben előforduló számokat, neveket is górcső alá vehetjük. Irányító- és házszám, város- és utcanév egyaránt hordoz sorsunkat befolyásoló energiákat. Melyik az a szám, amelyik rezgésével, energiáival nap mint nap befolyásolja életünket?

 

A telefonszám numerológiai elemzése során ismét a számredukciós összeadáshoz folyamodunk. Fogja a vizsgált telefonszám számjegyeit (előhívót, körzetszámot is), és összegezze addig, míg egyetlen számjegyet nem kap.

Pl.: 70/555-4614= 7+0+5+5+5+4+6+1+4=37=10=1. Redukálja a vizsgált telefonszámot egyetlen számjegyre a leírt módszer szerint, és keresse meg a kapott végszámhoz kapcsolódó magyarázatot!

1. Vezetői telefonszám.

Az energia száma. Ezen a telefonszámon utasításokat adnak. Munkahelyen belül jó, ha a vezető és nem a beosztott kapja ezt a számot.

2. Kapcsolatépítő telefonszám.

A közösség száma. Ezen a telefonszámon közösséget építenek. Nem utasítások, hanem érdeklődő és együttérző kérdések és válaszok, építő párbeszédek közvetítője.

3. Beszélgető telefonszám.

Kiskamasz vagy felelőtlen munkavállaló kezébe nem adható! Ezen a telefonszámon beszélgetnek, nem utasítanak, nem információt közölnek, egyszerűen időt múlató módon beszélgetnek.

4. Alkalmazotti telefonszám.

A stabilitás és a megbízhatóság száma. Ezen a számon munka folyik, nem adják, hanem fogadják az utasításokat. Családon belül javasolt a gyerekeknek adni.

5. Szingli telefonszám.

A kaland és a változás száma. Ez a szám tökéletesen alkalmas találkozók, randevúk megbeszélésére.

6. Családos telefonszám.

A biztonság és a nyugalom száma. Ezen a számon értékes, érzelmekben gazdag beszélgetések zajlanak. Olyan szám, amit szívesen vesznek fel, és mindig visszahívnak.

7. Optimista telefonszám.

A kiegyensúlyozottság és a tolerancia száma. Ezen a számon jó híreket kapunk és jó híreket közlünk.

8. Pénzkereső telefonszám.

A siker és a pénz száma. Ezen a számon üzleteket kötnek, pénzt keresnek. Munkahelyen üzletkötők, ügynökök számára javasolt.

9. Intelligens telefonszám.

Az intelligencia, a szellemi erő száma. Ezen a számon érkező hívásokat meghallgatják, a számon adott tanácsokat megfogadják.

forrás


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!