Mi a titka a vonzás törvényének? Megmutatjuk!

Gondolatainknak sokkal nagyobb ereje van, mint hinnénk. Képesek vagyunk vele saját életünkre kihatna, sőt, meg is változtatni azt. Megmutatjuk hogyan csináld!

Talán már te is tapasztaltad, hogyha egy adott dologra koncentráltál, akkor az a dolog valahogyan belépett életedbe, vagy megvalósult. Általában a negatív eseményeket vonzzuk be, mert a negatív gondolatoknak sajnos nagyobb erejük van, mint a pozitívaknak.

A vonzás törvényének szoros kapcsolata van a gondolatok erejével. A fejünkben kigondolunk dolgokat, és a gondolatok ruházódnak fel teremtő energiával. Így tudunk hatni a körülöttünk lévő világra pusztán azzal, hogy érzünk és gondolkodunk.

Egyes tibeti szerzetesek olyan dolgokra képesek a gondolat erejével, amikre egy átlagember nem lenne képes.

Vannak, akik képesek a földtől elemelkedve levitálni, míg mások apró köveket és egyéb anyagokat manifesztálnak a semmiből tenyerükben

szerzetesek

Éppen ezért – mert a tudatnak és a gondolkodásnak ereje van – érdemes tudatosan gondolkodnunk. Ugyanis optimista életfelfogással segíthetünk saját életünk alakulásán.

Hassunk a szerelemre

A gondolat teremtő ereje akkor működik a legnagyobb hatásfokkal, ha valami konkrét vágyhoz van kötve. Ilyen például a vágyakozás, a siker, vagy a szerelem érzése is.

Ilyenkor érdemes első lépésként megfogalmaznunk magunkban, hogy miért akarjuk az adott dolgot, miért tenne az minket boldoggá. Ha nem így teszünk, akkor a vágyott dolgot bár be tudjuk vonzani, nem lesz tartós.

erzelem-kovek

A második nagyon fontos dolog az, hogy higgyünk abban, hogy megérdemeljük, rászolgáltunk az adott dologra amire vágyunk. Az önmarcangoló, magával állandóan kritikus ember gondolatai erőtlenek, így náluk nem tud működni a gondolat teremtő ereje.

Ne legyünk irigyek

Nagyon fontos, hogy ne legyünk irigyek, mert az irigység alapvetően egy negatív gondolat. És mint ilyen, elnyomja a pozitív gondolataink nagy részét. Ha másokhoz hasonlítgatjuk magunkat, sohasem leszünk boldogak. Mert mi is az irigység valójában? Nem más, mint egy tehetetlen düh a saját életeddel, önmagaddal szemben. Felelősséghárítás, felmentés saját tehetetlenséged, lustaságod miatt.

Csak magunkra hassunk

Csakis magunkra hassunk, másokra úgysem tudunk. Hiába vágyunk arra, hogy a barátainkkal változzon a kapcsolatunk, vagy hogy a párunkkal való viszony legyen meghittebb, nem fog teljesülni, mert csak és kizárólag magunkra tudunk elsősorban hatni. A saját gondolatainknak mi vagyunk a gazdái, nekünk engedelmeskednek és csak ránk vannak hatással.

A türelem kifizetődik

Fontos az is, hogy ne akarjunk mindent azonnal. Egyrészt azért, mert akkor csalódás fog érni minket, másrészt azért, mert a türelem a legkifizetődőbb dolog a világon. A neves zongoraművészek évekig tanulnak, a mesterszobrászok szintén kemény évek munkája árán jutnak el oda, hogy egy darab kőből csodálatos műalkotásokat hozzanak létre.

tokeletes-egyensuly

Mi is egy nagy kőtömbök vagyunk, mely arra vár, hogy mi magunk munkáljuk meg, ehhez azonban idő és sok-sok türelem szükségeltetik.

Írjuk le, nap mint nap gondoljunk rá

Nem elég kimondani, írjuk is le minden nap, hogy mire vágyunk, mit szeretnénk bevonzani életünkbe. Ha így teszünk, és nap mint nap gondolunk az adott dologra, akkor előbb-utóbb gondolataink segítségével megvalósul.

Nem egy esetben számoltak már be világszerte arról, hogy egyes rákbeteg páciensek attól gyógyultak meg, hogy minden nap arra gondoltak, hogy nem fognak meghalni, hanem lassan és biztosan felépülnek. Ezeknek a pácienseknek a felépülésére sem akkor nem találtak magyarázatot, sem azóta nem ismer olyan logikus észérvet a jelenségre, ami választ adna rá.

vonzas-torvenye-szeretet

Egy férfi Amerikában úgy nyerte meg álmai autóját, hogy minden nap a kezébe és zsebébe képzelte a slusszkulcsot. Azt állította, hogy ez az egyszerű gyakorlat nagyban hozzájárult ahhoz, hogy teljesüljön az álma.

És a te álmod, vágyad is teljesülni fog? Csak rajtad áll, és azon, hogy milyen erősek a gondolataid!

innen: http://avilagtitkai.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “BÉKE” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL