Miért történik ez velem? Időnként ezért állít nehéznek tűnő kihívások elé az élet!

Miért történik ez velem? Időnként ezért állít nehéznek tűnő kihívások elé az élet!

Kedves Olvasóim!

Ülök itt az íróasztalomnál, a napfény lágyan suhan át a függönyön, és gondolataim egy mély, emberi kérdés körül forognak: „Miért történik ez velem?” Ez a kérdés, amely oly gyakran felmerül bennünk, amikor szembenézünk az életünk nehézségeivel, kihívásaival. Miért állít minket próbára az élet? Miért kell megküzdenünk olyan helyzetekkel, amelyek olykor túlneheznek tűnnek?

Az élet útja nem mindig sima. Akadnak benne gödrök, kanyarok, olykor meredek emelkedők. De vajon gondolkodtunk-e már azon, hogy ezek a kihívások milyen célt szolgálnak? Az angyalok, akik a lélek finom rezdüléseit érzik, és segítenek nekünk az életünk útján, azt súgják, hogy minden akadály, minden nehézség egy lehetőség is egyben. Egy lehetőség a fejlődésre, a belső erő megtalálására, a lelki mélységeink felfedezésére.

Gondoljunk csak bele, kedves barátaim, hogyan tudnánk megtudni, milyen erősek vagyunk valójában, ha sosem kerülnénk szembe kihívásokkal? Hogyan ismerhetnénk fel saját képességeinket, ha soha nem kellene megküzdenünk semmiért? Az élet próbái olyanok, mint a fémek tűzben való megmunkálása: kovácsolnak, formálnak, erősítenek bennünket.

Az angyalok üzenete ez:

Ne tekints a nehézségekre úgy, mint ami el akar téged gáncsolni. Inkább lásd bennük az élet ajándékát, ami segít abban, hogy kiteljesedj, hogy ráébredj saját belső erődre, és hogy közelebb kerülj önmagadhoz, illetve a spirituális világhoz. Az akadályokkal való szembenézés mélyebb önismeretre vezet, és megmutatja, hogy képes vagy változtatni, növekedni, fejlődni.

„Miért történik ez velem?” Ez a kérdés valójában egy hívás. Egy felhívás, hogy megállj, elgondolkodj és feltegyél egy másik kérdést: „Mit tanulhatok ebből?” Amikor így közelítünk meg egy helyzetet, minden nehézség tanítóvá válik, minden próba leckévé.

Talán nem mindig látjuk azonnal a nehézségek mögötti célt, és ez természetes. De ha nyitottak vagyunk, és hajlandóak vagyunk meghallgatni az angyalok suttogását, fokozatosan, lépésről lépésre, a lelkünk mélyén megértjük, hogy minden, ami velünk történik, része egy nagyobb tervnek, ami a lelkünk fejlődését szolgálja.

Kérlek titeket, fogadjátok el ezeket a gondolatokat szeretettel, és amikor legközelebb nehéz helyzetbe kerültök, emlékezzetek, hogy nem vagytok egyedül. Az angyalok veletek vannak, kísérnek titeket, és segítenek nektek meglátni azokat a rejtett ajándékokat, amelyeket a kihívások rejtenek!

Gábor


Az élet hamarosan melléd állítja azt a személyt, akire vártál!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!