Mihály Arkangyal csodálatos közbenjárása – Bátorság és Védelem

Mihály Arkangyal csodálatos közbenjárása – Bátorság és Védelem

Szeretett olvasóink, ma szeretnénk megosztani veletek egy különleges angyali üzenetet, amelyet Mihály Arkangyal hozott el számunkra. Az általunk húzott angyalkártya “Bátorság és Védelem” szimbóluma, amely Mihály Arkangyal energiáit közvetíti felénk.

Egy napon, amikor egy fiatal nő érezte, hogy minden remény elveszett számára, és nem tudta, hogyan jutna túl az életében felmerülő nehézségeken, imádkozott Mihály Arkangyalhoz. Kérte az angyalt, hogy segítsen neki megtalálni a bátorságot és erőt, amelyre szüksége volt a problémái megoldásához.

Nem sokkal később a fiatal nő észrevett egy különös fényt az égen, amely egy gyönyörű kék színű sugarat húzott az égbolton. Ez a jelenség megerősítette a hitét Mihály Arkangyal jelenlétében és támogatásában. A fény az angyaloktól származó üzenet volt, amely megnyugtatta őt, hogy képes lesz túljutni a nehézségeken.

Az angyali idézet, amelyet ma megosztunk veletek, Mihály Arkangyal szavai:

“Emlékezz rá, hogy a bátorság és az erő mindig benned él. Fordulj hozzám bizalommal, és én megerősítem azt az erőt, amelyre szükséged van a félelmek és akadályok leküzdéséhez.”

A történet és az üzenet mindannyiunk számára emlékeztetőül szolgál arra, hogy bármikor kérhetjük Mihály Arkangyal segítségét és védelmét. Bármilyen nehézséggel is küzdünk életünkben, soha ne felejtsük el, hogy az angyalok mindig ott vannak mellettünk, hogy támogassanak és segítsenek.

Oszd meg ezt az angyali üzenetet barátaiddal és szeretteiddel, hogy minél többen megtapasztalják Mihály Arkangyal jelenlétét és szeretetét.

Legyen áldásos napod!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK