Milyen ember vagy? Válassz egy ábrát és kiderül!

Milyen ember vagy? Válassz egy ábrát és kiderül!

 

1. Szabadságszerető

Fontos, hogy szabad légy – nincs rosszabb annál, mint amikor úgy érzed, hogy gúzsba vagy kötve. Lehet, hogy azt veszed észre magadon, hogy gyakran változtatsz helyet vagy állást, mert az egy helyben maradás nyugtalanít. Ugyanez igaz a kapcsolataidra. Az emberek úgy ismernek, mint aki szeret bulizni, és igazuk van. Teljes egészében ki akarod élvezni az életet, mert csak egyszer élünk! Lehet, hogy kevésbé energetikus emberek lesznek a barátaid és a partnereid, akik úgy rajzanak körülötted, mint molylepkék a fény körül. Vigyázz, nehogy leszívják az energiáidat! Kíváncsi vagy, nyitott az újra, és imádod a változást. Te magad vagy a friss levegő.

2. Független és eredeti

Individualistaként éled az életet. Nem követed a tömeget, ellenkezőleg: arra törekszel, hogy saját eszméid és meggyőződéseid szerint élj, még ha ez azt is jelenti, hogy az árral szemben kell úsznod. Szabad, független életre van szükséged, és arra, hogy magad szabhasd meg az irányt. A munka és a pihenés alatt is kiütköznek művészi hajlamaid. A szabadság iránti vágyad miatt néha megesik, hogy az ellenkezőjét csinálod annak, amit elvárnak tőled. Egészen különleges vagy, úgyhogy ne is hasonlítsd magad másokhoz. Úgy élj, ahogy te szeretsz élni.

3. Érzékeny és elmélkedő

Szeretsz órákon át egyedül lenni a gondolataiddal, és ritkán unatkozol. Nem szereted a felszínességet, és inkább vagy egyedül, mint hogy elviseld az értelmetlen csevegést. Barátaiddal nagyon erős kapcsolatot ápolsz, ami megadja neked azt a belső nyugalmat és harmóniát, amire vágysz. Nagyon erősen tudsz szeretni, de ha valaki elárul, csaknem képtelen vagy a megbocsátásra. Ősi lélek vagy, akinek sok élete volt már, és aki mindent látott. Most már csak az egyszerűségre vágysz, és arra, hogy figyelmedet az értelmes létezésre irányíthasd.

4. Gyakorlatias és elbűvölő

Természetes vonzerő leng körül – mindenki azt kapja, amit lát. Az emberek csodálnak összeszedettségedért. Mindkét lábaddal a földön állsz, és bárki rád bízhatja magát. Míg mások sok “ha’-val meg “de”-vel bonyolítják az életüket, te jól ismered magadat. Biztonságot és teret adsz azoknak, akik közel állnak hozzád. Kőszikla vagy, és bár a többiek esetleg elhallgatják előled, te vagy a Nap, ami körül keringenek. Utálod a felszínességet, és kétkedéssel fogadod a divathullámokat. Ahol mások összezúzzák magukat és elégnek, te zakatolsz tovább, és csendben eléred, amit akarsz. A lényeg, a szubsztancia embere vagy.

5. Professzionális és magabiztos

Magad irányítod az életedet, és sokkal kevesebbet bízol a szerencsére, mint amennyit saját tetteidre. A problémákat gyakorlatiasan oldod meg, nem bonyolítod túl őket. A mindennapok során realisztikusan szemléled a dolgokat, és minden különösebb hűhó nélkül kezeled őket. A munkahelyeden fontos feladatokat bíznak rád, mert tudják, hogy számíthatnak rád. Magabiztosság sugárzik belőled. Született vezető és szervező vagy. Bár jól dolgozol csapatban, ideális esetben te vagy az, aki a parancsokat kiadja. Végül is rendszerint igazad van!

6. Békés és időtlen

Könnyed vagy és diszkrét. Van benned valami időtlen elegancia (mint Audrey Hepburnben). Erőfeszítés nélkül szerzel barátokat, élvezed a magánéletet és a függetlenséget. Időnként szeretsz kiszakadni a mindennapokból és az élet értelmén gondolkodni. Levegőre van szükséged, így búvóhelyekre menekülsz, de nem vagy magányos farkas. Békében vagy magaddal és a világgal, értékeled az életet és amit a világ nyújtani tud. Életednek fontos célja van, és amikor ezt fölfedezed, rászabadítod a világra egyedülálló varázslatodat.

7. Kulturált és klasszikus

Kulturált vagy és kifinomult, ezért értékeled azokat a dolgokat, amiket nem árulnak a boltban – a jó beszélgetéseket, az eredeti gondolatokat, a zenét és a művészeteket. Korrekt módon gondolkodsz, felméred az érveket és az ellenérveket is. Ritkán hagyod, hogy elragadjanak az érzelmek, szereted inkább racionálisan értékelni a helyzeteket. Nyugodt és logikus vagy, ugyanakkor együttérző és kedves. “Régimódi” elveid vannak, amelyek igazi úriasszonnyá (vagy úriemberré) tesznek. Időtlen, értékes klasszikus vagy – az az ember, akit mindenki csodál és szeret utánozni.

8. Érzékeny és spirituális

Igen érzékeny és spirituális személyiség vagy, nem vagy hajlandó csupán racionálisan szemlélni az életet. Kitűnőek az intuícióid, és bízol az érzéseidben. Szükséged van álmokra, amiket magvalósíthatsz, különben nem vagy boldog. Szereted fejleszteni magadat, és ennek során változtatni a világon, még ha csak kis lépésenként is. Nehezen érted meg azokat, akiket csak a ráció vezérel. A nyílt lelkekkel valódi kapcsolatokat létesítesz – ezek azok az emberek, akik tudják, hogy az élet többről szól, mint a kézzel tapintható, látható vagy hallható dolgokról. Fejlett pszichikai érzékkel rendelkezel, amiben megbízol és használod is.

9. Dinamikus és szikrázó

Mozgatod és felforgatod magad körül a dolgokat! Az érdekes és változatos munka kedvéért hajlandó vagy kockázatot vállalni. A rutin megbénít. Ha egész nap az íróasztal mögött ülnél, az megsemmisítené a lelkedet és az életkedvedet. Szükséged van arra, hogy lehetőséget kapj kifejezni ötleteidet és megvalósítani őket. Személyiséged olyan, mint a szivárvány: még a legborongósabb napokon is fel tudsz vidítani másokat. Ha néha úgy is érzed, hogy kihunyt benned a szikra, ez csak azért van, mert a neked nem megfelelő helyzetben találod magad. Kövesd a lelkesedésedet, még ha ez azt is jelenti, hogy éveken át változtatnod kell az elképzeléseiden. Az út ugyanolyan fontos, mint az úti cél.

Érdekesség, hogy egy Pip Wilson nevű pszichológusnak is van egy hasonló személyiségi tesztje, amelyben kedves kis emberkéket ábrázoló fotóról kell kiválasztanotok a legszimpatikusabb figurát.

via Yaskane szeretlekmagyarorszag.hu


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


A “Boldogság teremtése meditáció” segít boldogságot teremteni az életedbe, rezgésszint emelő meditációs, gyógyító zene. Eltávolítja az összes körülöttünk lévő negatív energiát, a tudatalatti akadályokat, megteremti a belső békét, gyógyulást, pozitív energiát hoz létre, enyhíti a stresszt és a depressziót. Vonzza a pozitív energiát, ellazítja a testet, elmét és a lelket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL