Milyen formájú a szemöldököd? Ezek a tulajdonságok olvashatók ki belőle!

Ha ránézünk valakire az első, ami egyből feltűnik rajta az, hogy milyen a szemöldöke. Észrevesszük azt is, ha ápolatlan, azt is, ha túl harsányra van festve.

Figyeljünk oda, hogy az arcformánknak megfelelő legyen a szemöldökünk, mert különben nagyon taszító lehet. Az alábbiakban megtudhatjuk, hogy milyen jellemvonások olvashatók ki a szemöldökünk formájából.

1.Egyenes szemöldök

Gyorsan, és határozottan megoldasz miden problémát. Megbízható vagy, és nagyon jó szervezőképességgel rendelkezel. A szerelemben szenvedélyes vagy, és határozott elképzeléseid vannak az életről. Rád mindig lehet számítani.

2.Háromszögű szemöldök

Amibe belekezdesz, az csak jól sülhet el. Sikeres alkat vagy, a titkod abban rejlik, hogy mindig mész előre. Figyelmes vagy és jóindulatú. Művészi hajlamodnak köszönhetően könnyen bele tudod képzelni magad bárki helyébe. A társaságodban nem lehet unatkozni soha.

3.Befele csökkenő ívű

Érzelmes alkat vagy, könnyen kötsz ismeretségeket, és barátságokat. Szeretsz a társaság középpontjában lenni. Sok barátod van, és tudják, hogy mindig számíthatnak rád, neked bármilyen problémát el lehet mondani.

4.Komor szemöldök

Igazi individualista alkat vagy, tisztában vagy vele, hogy mit akarsz az életben, és felemelt fejjel haladsz előre Az egyetlen személy, akire kíváncsi vagy az te saját magad, nem nagyon érdekelnek mások problémái.

5.Íves

Felelősségteljes, és megbízható vagy. Annak érdekében, hogy megold a problémákat, minden követ képes vagy megmozgatni. A szerelemben is van egy elképzelt ideálod, így nem nagyon adod annál alább, még, ha magányosan is kell élned.

forrás: http://www.tudasfaja.com/


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL