Minden bajtól megszabadító ima és áldás, amely akkor is működik ha most kételkedsz benne!

Minden bajtól megszabadító ima és áldás, amely akkor is működik ha most kételkedsz benne!

Üdvözöllek kedves Olvasó!

A hit hegyeket mozdít meg, mondja a szentírás. De mi van, ha most éppen kételkedsz, s mégis szeretnél megszabadulni minden bajtól? Hoztunk egy csodálatos imát és áldást, amelyek akkor is hatásosak, ha a hitünk meggyengült.

Először is, ne feledkezz meg arról, hogy a kétségbeesés és kételkedés is természetes emberi érzések. Isten mégis meghallgatja az imáinkat, és válaszol rájuk, akkor is, ha éppen kétségbe vagyunk esve.

Íme egy ima, amelyet a legnehezebb időkben is érdemes elmondani:

“Drága Istenem, megvallom, hogy most kételkedem és félek. De tudom, hogy Te nagyobb vagy minden bajnál és kétségnél. Kérlek, szabadíts meg a bajaimtól, és segíts, hogy megerősödjön a hitem. Ámen.”

A tanítás szerint az ima akkor is hatásos, ha kétségeink vannak. Isten mindig készen áll arra, hogy segítsen nekünk, még akkor is, ha mi nem vagyunk biztosak ebben.

Most fogadd el ezt az áldást:

“Áldjon meg téged az Úr, és szabadítson meg minden bajtól. Adj neked erőt a hitben és bátorságot a küzdelemben. Gyógyítson be minden sebedet és megvigasztaljon meg minden bánatodban. Ámen.”

A legfontosabb, hogy soha ne felejtsük el: a hitünk erősebb minden kétségnél és félelemnél. Még a legnehezebb időkben is Isten mellettünk van és segít nekünk. Oszd meg ezt a cikket, hogy mások is részesülhessenek ebben az erőben és reményben, amit Isten kínál nekünk!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK