Minden csillagjegynek meglepetést tartogat a március! Ezt ígéri a következő hónap neked is!

Minden csillagjegynek meglepetést tartogat a március! Ezt ígéri a következő hónap neked is!

A tavasz első hónapja valóban pezsdítő lesz mindenki számára. Feléled a természet, ahogyan az energiánk is felemelkedőben lesz. Aktivizáld magad és légy készen te is a megújulásra!

Kos

Fontos, hogy a következő hónapban több időt szánj a családodra és a barátaidra. Szívügyek terén is jelentős változásokra számíthatsz, talán végre megérkezik az a kapcsolat az életedbe, amire már oly régóta vársz. Sok olyan elintéznivaló zárulhat le véglegesen, ami már egy ideje blokkolja a továbbhaladásodat. Járj nyitott szemmel, mert olyan lehetőségek érkezhetnek az életedbe, mint még soha!

Bika

Érdemes sokkal körültekintőbben közlekedned, sportolnod és úgy általában mozgolódnod a világban, mert nagy eséllyel baleset érhet, ha nem vagy elég figyelmes. Ettől függetlenül egy igazán kedvező hónapnak nézel elébe, hiszen megvalósíthatod egy olyan tervedet, amelyet régóta dédelgetsz, de eddig akadályokba ütköztél vele kapcsolatban. Ha új vállalkozáson töröd a fejed, akkor itt az idő belevágni!

Ikrek

Sok olyan változás fog bekövetkezni ebben a hónapban, aminek ugyan már érezted az előszelét, de nem tudtad, hogy konkrétan miről is lesz szó. Légy nagyon figyelmes a környezetedre és az emberek megnyilvánulására, így jó eséllyel tudsz majd megfelelően reagálni az adott helyzetekre. A munkahelyi változások miatt nem kell aggódnod, azok kedvezőek lesznek rád nézve. Párkapcsolati téren nagy szenvedélyre számíthatsz, jó ha meg tudod őrizni a higgadtságodat.

Rák

Teljesen új irányt fog venni az életed és a másokkal való kapcsolataid is pozitívabb irányt vesznek. Eddig túl sok energiát fektettél önmagadba, így jó lesz, ha a párkapcsolatodban igyekszel több figyelmet fordítani a párodra, mert úgy érezheti, elhanyagolod őt. Munka szempontjából előrelépést tapasztalhatsz, akár egy munkahelyváltásra is számíthatsz.

Oroszlán

Ahogy közeledik a tavasz, te is kezdek egyre aktívabbá válni és még inkább kimozdulni, összejöveteleket szervezni. Beindul az élet a munka terén is és úgy fogod érezni, hogy egy perc szabadidő sincsen, de nem bánod majd, mert szívesen pörgeted fel a dolgokat.

Szűz

A növekvő napsütéses órák száma miatt a te kedved is egyre jobb lesz. Nem fogsz érezni hajlandóságot arra sem, hogy a balul elsült dolgaid miatt panaszkodj. A szívügyek terén pozitív változásokra számíthatsz. A meglevő párkapcsolatod lehet, hogy véget ér, de ne bánkódj miatta, mert az elkövetkezőkben olyasvalakivel találkozhatsz, ami minden eddigi tapasztalatodat felülírja majd. Munka téren minden simán alakul majd, szerencsére nem fogod magad leterheltnek érezni ebben az időszakban.

Mérleg

Nagy változásokra számíthatsz az életed minden területén. A pénzügyeid terén lesz a legnagyobb szükség a figyelmedre. Komoly döntéseket kell majd meghoznod, amihez a legjobb, ha szakember véleményét is kikéred. Ez lehet egy kicsit hosszadalmasabb és erőt próbálóbb időszak lesz, de hidd el, végeredményben megéri majd a ráfordított energiát.

Skorpió

Ha nagyobb befektetéseken gondolkoztál, akkor jobb, ha elhalasztod, mert az elkövetkező időszak nem lenne túl nyereséges számodra, különösen akkor, ha ingatlan adás-vétellen gondolkoztál. A tavasz közeledte jó hatással lesz rád mind fizikailag, mind érzelmileg. Nyitottá válsz új emberekkel való ismerkedésre és a nagy szerelem is betoppanhat az ajtódon.

Nyilas

Emelkedettebb lesz a hangulatod március hónapban, bár a tavaszi fáradtság érzése nem fog megkímélni. Érdemes több figyelmet fordítanod a pihenésre, hogy legyen elegendő erőd az elkövetkezendőkben, ugyanis a teendőid megszaporodnak majd a hónap közepétől, legyen szó munkáról vagy tanulásról. A társasági életed is felpezsdül majd, ami jót fog tenni, így egy kicsit kikapcsolhatod az agyad a sok leterheltség után.

Bak

Érdekes és egyben jó változást tapasztalhatsz meg a hozzáállásodban. Azt fogod észrevenni, hogy az eddigi döntéseiddel szöges ellentétben cselekedsz majd. Olyan dolgokra mondasz igent, amit eddig kizártnak tartottál és olyan dolgokat utasítasz majd el, amik nélkül eddig el sem tudtad volna képzelni az életed. Ezek mind a jövőbeni fejlődésedet szolgálják majd. Légy nagyon figyelmes és ne dőlj be mindennek, amit hallasz a munkahelyeden.

Vízöntő

A tavasz beköszönte előtt érdemes egy nagyobb leltárt csinálod. Vizsgáld meg, hogy hogyan alakult az elmúlt időszakban az életed. Milyen erőfeszítéseket tettél, mivel haladtál előre és mi az, amin még fejlesztened kell? Vannak olyan szokások, amikkel ideje lenne felhagynod? Kezdd el ebben a hónapban, újulj meg te is a természettel! Nem kell semmit siettetni, a lényeg, hogy elindulj az úton és meglásd, még támogatásban is részed lesz.

Halak

Lehetséges, hogy a februárt egyfajta állóvíznek éled meg, viszont a március annál pezsgőbb lesz. Számos tennivalód akad ebben a hónapban, ami kissé le is fog terhelni, de a hónap második felétől szusszanhatsz egy nagyot és learathatod a babérokat. A szívügyek terén tapasztalhatsz némi problémát, ami nem fog egyhamar megoldódni, viszont ha túllendülsz rajta, sokkal tisztább fejjel leszel képes tekinteni a dolgokra.

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL